Василь Цюцюра: “Прикарпаття прагне виграти свою групу”

Пряма мова Футбол

Два голи в чужі ворота та один в свої власні – це був незабутній матч від гравця, якого сайт Sport Arena спільно з ПФЛ визнав найкращим у 5-му турі другого етапу чемпіонату. Герой п’ятого туру VBET UA Першої Василь Цюцюра поділився своїми враженнями від розгромної перемоги над Гірником-Спорт (6:1).

‐ За визнання найкращим гравцем туру дякую, але я не акцентую на цьому увагу, – сказав Василь. – Головне, що наша команда виграла. Зроблю все, щоб у наступних матчах ще більше користі приносити Прикарпаттю. Рухаємося до нових вершин.

‐  Перед грою не було недооцінки останньої команди групи? Розуміли, що буде непросто?
‐  Звісно, про недооцінку навіть не йшлося. У нашому чемпіонаті прохідних суперників немає. Кожен може перемогти кожного. Важливо було не втрачати концентрації протягом всього матчу.

‐  Вже на другій хвилині ви пропустили після прикрого автогола. Можете пригадати цей епізод?
‐  Прикро забивати у свої ворота, але це моя провина.  Розраховував, що проб’ю над поперечиною, але неправильно розрахував політ м’яча і зрізав у верхній кут. Усе, що не вбиває, робить нас сильнішими.

‐  Цей холодний душ на старті у підсумку пішов вам на користь?
‐  Дійсно, це нас ще більше розлютило. Розуміли, що необхідно додавати в агресії і грати більш активно в атаці. Чудово, що змогли здобути впевнену перемогу, яка дозволила закріпитися на першому місці у групі.

‐  Погоджуєтеся, що гол Швеця у роздягальню став одним із ключових у матчі, адже додав вам впевненості у власних силах?
‐  Голи у роздягальню завжди позитивно впливає на тих, хто забиває, а на суперників – навпаки. Проте, ми розуміли, що попереду ще 45 хвилин гри і розслаблятися не можна.

‐  В середині другого тайму молоді гості посипалися і ваша команда цим скористалася. Відчуваєте, що навесні у Прикарпаття з’явився той необхідний клас, який дозволяє переважати опонентів і здобувати важливі перемоги?
‐  Щасливий, що змогли скористатися помилками суперника. Ми змушували їхніх захисників ухвалювати невірні рішення. Щодо класу, то Прикарпаття мало боротися за топ-5 у Чемпіонській групі. Лише через прикрий збіг обставин опинилися у групі Вибування.

‐  За три хвилини ви відзначилися дублем. Другий гол ви забили ударом в один дотик в дальній кут. Один із найбільш ефектних ваших голів у кар’єрі?
‐  Я просто виконував свою роботу. Приємно, що своєю грою зміг допомогти команді виграти. Щодо голу, то поки що він найкращий у кар’єрі, але думаю, що будуть ще більш ефектні та важливі. Присвячую ці голи у пам’ять про мою маму, яка відійшла на небеса.

‐  Можна сказати, що другий тайм проти Гірника-Спорт поки найкращий для вашої команди у цій частині сезону?
‐  Вважаю, що найкращий наш тайм у цьому сезоні був восени, коли грали з Карпатами. У першій половині зустрічі зіграли якісно. Намагаємося прогресувати від гри до гри.

‐  Прикарпаття закріпилося на першому місці. Ставите собі за мету виграти групу чи такого завдання від керівництва немає?
‐  Прикарпаття прагне виграти свою групу. Вважаю, що такий результат буде справедливим. Наша робота має принести свої плоди.

‐  У наступному турі на вас очікує непроста гра проти Скорука. Чого очікуєте від цього матчу?
‐  Розраховуємо на перемогу. Впевнений, що супернику буде непросто, адже ми зараз на ходу. Зробимо все, щоб здобути четверту поспіль перемогу.

БЛІЦ
Народився в Івано-Франківській області, в селі Міжріччя.
Перший тренер Петро Романович Русак, школа Прикарпаття.
Улюблений гравець – Тьєррі Анрі
Улюблений клуб – слідкую за Реалом та Лейкерс (баскетбол)
Мета у житті? Мрію створити достойну сім’ю

Ярослав Кроха, Sport Arena

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *