Визначились півфінальні пари розіграшу Кубка області

Футбол

18 травня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулося засідання Комітету з проведення змагань, на якому пройшла процедура жеребкування, і були затверджені наступні пари команд стадії 1/2 фіналу розіграшу Кубка області з футболу сезону 2022-2021 років:

“Олімп” (Татарів) – “Ураган” (Черніїв)

“Благо-Юність” (Верхня) – “Нафтовик” (Долина)

Звертаємо увагу представників команд та вболівальників, що матчі 1/2 фіналу розіграшу Кубка області проводяться з 2 (двох) матчів (на своєму полі та на полі суперника).

Перші матчі півфіналів відбудуться 31 травня (середа) о 15:00 год. на футбольних полях “Олімпа” і “Благо-Юності”. Матчі-відповіді команди зіграють:

8 червня (червер), початок о 16:00 год.

“Ураган” (Черніїв) – “Олімп” (Татарів)

14 червня (середа), початок о 16:00 год.

“Нафтовик” (Долина) – “Благо-Юність” (Верхня)

Якщо основний час матчу-відповіді не виявить переможця пари, буде призначений додатковий час (2 тайми по 15 хвилин). Якщо в додатковий час не буде виявлено переможця, буде призначена серія післяматчевих 11-метрових ударів згідно з Правилами гри у футбол.

З результатами та календарем розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – КУБОК ОБЛАСТІ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *