СК “Марамуреш” – НК “Пробій”. Анонс і трансляція матчу

Футбол

В неділю 24 березня на полі зі штучним покриттям у Закарпатському Вишково відбудеться дуже важливий з турнірної точки зору перенесений матч 13 туру між СК “Марамуреш” та Народною Командою “Пробій”.

Минулих вихідних обидва наші сьогодніші суперники також проводили зміщені на весну минулорічні матчі Чемпіонату України серед аматорів. І якщо господарям у компенсований час вдалося зрівняти рахунок з тернопільськими “Подолянами” – 2:2 та бодай заробити один заліковий пункт, то городенківці поступилися на виїзді “Агрону” з Великих Гаїв – 0:2.

У першому колі в матчі між “Пробоєм” та “Марамурешом” перемогу з мінімальним рахунком 1:0 завдяки єдиному влучному удару Олега Павлюка на 49 хвилині поєдинку здобули городенківці. Але перед початком звітної зустрічі обидва колективи вийдуть на гру з однаковим доробком у турнірній таблиці змагань – у обох по 16 залікових пунктів в 11 зіграних матчах. Щоправда у городенківців дещо краща різниця забитих та пропущених м’ячів: 19:15 проти 13:10 у суперників.

Щодо втрат, то у “Марамуреша” через перебір жовтих карток пропускатиме звітну зустріч гравець основого складу – вихованець запорізького “Металурга” Овсянніков. Натомість зможуть зіграти всі зимові новачки – Василь Балог, Ерік Бейєр, Ілля Цуркан, Артем Завгородній, Богдан Кірєєв, Єгор Коломієць, Олександр Третяк та Микита Комісар. Тоді як у городенківців повертаються до гри після дискваліфікації Руслан Харук та Богдан Дриган, але не зможуть допомогти партнерам по команді травмований Максим Андрусяк та хворий Владислав Комуніцький.

Пряма трансляція:

НК Пробій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *