На війні загинув представник ультрас “Прикарпаття” Святослав Кондрат

Футбол

20 червня під час штурмової операції на Південному фронті загинув  один із лідерів Івано-Франківського осередку Карпатської Січі та фанатського сектору ФК “Прикарпаття” Святослав Кондрат.

“Свій шлях в націоналістичному русі Святослав розпочав ще в підлітковому віці та йшов ним до самої смерті, завжди обираючи найскладніші й найпочесніші для чоловіка маршрути: від вуличних протистоянь до участі в АТО”, – йдеться у повідомленні.

Перед початком повномасштабної війни недовго працював за кордоном, але 24 лютого, долаючи течію, повернувся в Україну, а 26 відправився у складі бойової групи Карпатської Січі боронити Київ. Пізніше брав участь в боях за Херсонщину, Харківщину та Донеччину у складі мінометного підрозділу КС.

“Коли війна перейшла в нову фазу, Святослав обрав для себе найгероїчніший і найризикованіший шлях – шлях штурмовика – на чолі штурмового відділення йшов у бій в авангарді контрнаступу. Непоправна втрата для Карпатської Січі та всього націоналістичного руху України”, – додали в осередку.

Карпатська Січ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *