Юнацька збірна України посіла останню сходинку на турнірі в Хорватії

Футзал

“Синьо-жовті” фінішували на останній сходинці.

З 20-го по 25-те червня у хорватському місті Пореч пройшов традиційний футзальний турнір серед юнацьких збірних Futsal Week. Всього на старт вишли вісім команд, серед яких і збірна України, що проводить підготовку до вересневих матчів Євро-2023. Приємно, що участь у турнірі у складі збірної взяли двоє “ураганівців” Дмитро Федик та Ілля Приходько, для якого виклик на червневий НТЗ став дебютним в кар’єрі, а також універсал італійської “Юнайтед Помеції” Роман Татумірак.

На груповому етапі збірна України зазнала трьох поразок, поступившись одноліткам з Марокко (1:4), Польщі (2:4) та Португалії (2:5). Таким чином, в заключний змагальний день команда Ігоря Москвичова змагалась за 7 позицію у матчі проти збірної Чехії. Поєдинок видався непоступливим та завершився нічиєю (3:3), а в серії пенальті більш влучнішими були чехи – 2:4, збірна України фінішувала на останньому восьмому місці турніру. Наші футзалісти взяли участь у всіх чотирьох матчах нашої команди на турнірі – в активі Федика один забитий м’яч та одне попередження, тоді як Приходько також “напрацював” на одне попередження.

Futsal Week U-19
м. Пореч, Хорватія, 20-25 червня

20 червня (вівторок)
Україна U-19 – Марокко U-19 – 1:4
Дмитро Федик (У) виходив на майданчик у складі другої четвірки. Ілля Приходько (У) та Роман Татумірак (У) виходили на майданчик у складі третьої четвірки.

21 червня (середа)
Україна U-19 – Польща U-19 – 2:4
Дмитро Федик (У) виходив на майданчик у складі першої четвірки, на 30-ій хвилині отримав попередження і на 38-ій хвилині відзначився голом. Роман Татумірак (У) виходив на майданчик у складі першої четвіркиІлля Приходько (У) виходив на майданчик у складі третьої четвірки.

23 червня (п’ятниця)
Португалія U-19 – Україна U-19 – 5:2
Дмитро Федик (У) виходив на майданчик у складі першої четвірки. Ілля Приходько (У) та Роман Татумірак (У) виходили на майданчик у складі третьої четвірки.

25 червня (неділя)
Чехія U-19 – Україна U-19 – 3:3 (по пенальті – 4:2)
Роман Татумірак (У) виходив на майданчик у складі першої четвірки. Дмитро Федик (У) виходив на майданчик у складі другої четвірки. Ілля Приходько (У) виходив на майданчик у складі третьої четвірки і на 25-ій хвилині отримав попередження.

За матеріалами АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *