Наші профі. Футзал: дебютний хет-трик Ореста Боргуна

Футзал

Супергольовий старт в Литві, два розгроми в Польщі і синхронні перемоги “ХІТа” та “CLUSTа” – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Футзал”.

Чемпіонат Польщі
3 тур
“Пяст” (Глівіце) – “Ред Девілс” (Хойніце) – 8:2
Олег Негела (РД) виходив на майданчик у першій четвірці.
5 тур
“Рекорд” (Бєльсько-Бяла) – “Ред Девілс” (Хойніце) – 10:0
Олег Негела (РД) виходив на майданчик у першій четвірці.

Двох розгромних поразок в польській Екстраклясі зазнав “Рез Девілс”. Спочатку “червоні дияволи” розгромно програли чинному чемпіону “Пясту” (2:8), а згодом отримали десять “сухих” м’ячів від “Рекорду” – 0:10. В обох матчах універсал “Ред Девілс” Олег Негела виходив на майданчик у першій четвірці. Дві поразки відкинули команду нашого земляка за межі плей-офф – наразі “Дияволи” перебувають на дев’ятій сходинці.

Чемпіонат Литви. 1 тур
“Вікінгай” (Йонава) –
“Бруклінас” (Вілкавішкіс) – 9:1
Орест Боргун (В) виходив на майданчик у першій четвірці і на 6-ій, 23-ій та 29-ій хвилинах відзначився голами. Тарас Онуфрак (В) виходив на майданчик у другій четвірці і на 32-ій хвилині відзначився голом.

Супергольовим видався старт у новому сезоні литовської А-Ліги для “Вікінгаю”. Клуб з Йонави без проблем розгромив новачка чемпіонату “Бруклінас” – 9:1. До розгрому долучились і наші земляки – в активі Ореста Боргуна хет-трик, тоді як Тарас Онуфрак відзначився одним забитим м’ячем.

Відеоогляд матчу (голи Боргуна з 0:25, 2:03 та 2:34, гол Онуфрака з 2:55):

Чемпіонат України. 4 тур
“CLUST” (Київ)
– “Рятувальник” (Ромни) – 4:0
Микола Гуйван (CLUST) увійшов у гру на 21-ій хвилині і був замінений на 36-ій хвилині. Тарас Королишин (CLUST) виходив на майданчик у другій четвірці і на 27-ій хвилині відзначився голом. Андрій Британ (CLUST) виходив на майданчик у другій четвірці.

Новачок Екстра-ліги столичний “CLUST” продовжує свій переможний хід. На вихідних “айтівці” не залишили шансів “Рятувальнику” – 4:0. У складі переможців взяли участь три вихованці “Урагану”, а Королишин в середині другого тайму відзначився дебютним забитим м’ячем за киян. За підсумком туру столичний клуб посідає другу сходинку у групі Центр, здобувши максимум очок у двох зіграних зустрічах.

Відеоогляд матчу (гол Королишина з 2:00):

“ХІТ” (Київ) – “Черкасиобленерго” (Черкаси) – 5:0
Владислав Завертаний (ХІТ) виходив на майданчик у другій четвірці і на 4-ій хвилині відзначився голом.

Намагається не відставати від земляків і “ХІТ”. На вихідних “кабельники” без особливих труднощів обіграли “Черкасиобленерго” – 5:0. Переможний почин киян поклав Владислав Завертаний, що відкрив рахунок вже на 4-ій хвилині поєдинку. “ХІТ” наразі перебуває на третій сходинці групи Центр, маючи у своєму активі чотири набрані пункти.

Відеоогляд матчу (гол Завертаного з 0:27):

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *