“Епіцентр-Подоляни” відкрив волейбольну академію у Франківську!

Волейбол ТОП

В Івано-Франківську починає роботу Академія волейбольних чемпіонів “Епіцентр-Подоляни”.

Це особливий проект, який дозволить розвивати волейбольний потенціал молоді та створить перспективи для майбутніх чемпіонів! Наша Академія буде базуватися на відомому Івано-Франківському спортивному ліцеї Івано-Франківської обласної ради та отримає повну підтримку Федерації Волейболу України.

Команда професіоналів працюватиме над тим, щоб забезпечити молодим волейболістам максимально комфортні умови для розвитку. Вони матимуть змогу тренуватися за новітніми методиками, набувати досвіду від спеціалістів, які стажувалися в Польщі. Мета – створити справжній та ефективний тренувальний графік, щоб кожен вихованець зміг реалізувати свій потенціал на повну!

Важливий аспект Академії – це забезпечення якісної освіти. Учні 7-11 класів зможуть поєднувати своє навчання з професійною спортивною підготовкою. Для них будуть працювати висококваліфіковані спеціалісти, які допоможуть збалансувати навчання та тренування.

Мрієте про те, щоб представляти Україну на міжнародних змаганнях? Академія “Епіцентр-Подоляни” відкриває двері до молодіжних збірних нашої країни. А хто знає, можливо, через деякий час наші вихованці стануть справжніми героями та представлять нас на національному рівні!

Не зволікайте! Реєстрація вже відкрита, а кількість місць обмежена. Долучайтесь до “Епіцентр-Подоляни” та занурюйтесь у чарівний світ волейболу, де кожен момент додасть крил вашій мрії!

Академія “Епіцентр-Подоляни”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *