Євген Цибулько – арбітр матчу “Прикарпаття-ЗСУ” – “Карпати”

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 3-го туру групи “А” чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття-ЗСУ” – “Карпати”, який відбудеться найближчої п’ятниці, 11 серпня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме арбітр Євген Цибулько.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 34-річний рефері з Канева почав обслуговувати з липня 2020-го року, дебютувавши у поєдинку 23-го туру чемпіонату “Прикарпаття” – “Кремінь” (2:1). Окрім цього, Євген Цибулько працював ще у п’яти матчах за участю івано-франківської команди. 

У Другій лізі 16/17 тоді ще “Тепловик-Прикарпаття” вдома розгромив “Суднобудівник” з Миколаєва – 6:0. Згодом вже у Першій лізі 2020/21 “Прикарпаття” у Калуші перемогло тернопільську “Ниву” – 2:1, а от на виїзді “зелено-жовті” поступилися луцькій “Волині” (0:2) та “Авангарду” з Краматорська (1:3). 

У першому колі сезону 2021/22 івано-франківці на рідному стадіоні “Рух” переграли “Альянс” з Липової Долини – 3:1. Натомість шляхи львівських “Карпат” з цим арбітром поки ще не перетиналися. 

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 3 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Карпати» (Львів)
11 серпня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 16:00

Арбітр – Євген Цибулько (Черкаська обл.)
Асистенти арбітра – Юрій Зоренко (Житомир), Микола Близнюк (Харків)
Четвертий арбітр – Іван Салаш (Калуш)
Спостерігач арбітражу УАФ – Микола Левко (Чернівці)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *