“Прикарпаття-ЗСУ” – “Хуст”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У понеділок, 28 серпня, на стадіоні “Рух” відбудеться один із завершальних матчів 5-го туру Першої ліги. На івано-франківську команду чекатиме четверте поспіль західноукраїнське дербі: “Прикарпаття-ЗСУ” прийматиме “Хуст”. За протоколом безпеки воєнного стану гра пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 15:30 на YouTube-каналі ПФЛ.

Обидві команди невдало розпочали сезон, у стартових турах набравши лише по одному турнірному очку, і до першого в історії очного протистояння підходять сусідами по турнірній таблиці. Дев’яті івано-франківці вдома зіграли внічию з “Поділлям” (1:1), після чого мінімально програли тернопільській “Ниві”, “Карпатам” і “Буковині” з однаковим рахунком 0:1. Відзначимо, що вирішальні голи “Прикарпаття” пропускало наприкінці матчів, починаючи з 76-ї хвилини.

“Хуст” також зазнав трьох мінімальних поразок 0:1 – з “Карпатами”, “Епіцентром” та “Агробізнесом”, а єдиний заліковий бал здобув у Чернівцях, зігравши нульову нічию з “Буковиною”. Тож дебютанти Першої ліги – на останній десятій сходинці групи “А”, поки не відзначившись жодного разу у воротах суперників. Зрозуміло, що до Івано-Франківська закарпатці приїхали з надією відкрити лік забитим м’ячам у чемпіонаті. Бо у Кубку України “Хуст” вже забивав, хоч і поступився у Стрию друголіговій “Скалі 1911” з рахунком 2:5. Однак автори двох голів брати Луціви нещодавно стали гравцями “Металіста”…

Про важливість результату цього поєдинку, напевне, зайве говорити. Тим паче, що лише чотири команди з усіх учасників Першоїі ліги поки ще не знають смаку перемог. У групі “А” – це “Поділля”. “Прикарпаття” і “Хуст”, а в групі “Б” – це ФСК “Маріуполь”. Маємо і приємну новину для уболівальників, адже капітан івано-франківців Василь Цюцюра вже відновився після травми, і можливо, вже завтра отримає шанс повернутися на футбольне поле.

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 3 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – ФК «Хуст»

28 серпня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:30
Арбітр: А.Михайлюк (Житомир). Асистенти арбітра: Ю.Вашкевич (Чернігів), Д.Кєскюла (Дніпропетровська обл.)
4-й арбітр: І.Дебенко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: О.Троцюк (Луцьк).


Прикарпаття – Хуст. “Прикарпаття” старт сезону собі аж ніяк не може занести в актив – всього один заліковий пункт. Втрати Сондея, Волошиновича та Борисевича не могли не пройти безслідно. Без Цюцюри, який наразі ще травмований, в атаці команда виглядає дуже слабко. “Хуст” у дебютному для себе сезоні у Першій лізі ще не забивав. Напередодні минулого тура клуб оголосив про прощання з чотирма гравцями, троє з яких були лідерами. У протистоянні з “Агробізнесом” хустяни хоч і програли, але виглядали гідно. Проблеми з реалізацією не дозволяють підопічним Циткіна розраховувати на позитивний результат. Очікуємо, що у цьому матчі гості все ж зможуть вперше у сезоні відзначитися, – зазначає UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 2:0. Розбірки аутсайдерів групи “А”, котрі на старті здобули лише по одному очку. Причому франківці після нічиєї в першому турі з “Поділлям” (1:1) три наступні зустрічі програли. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *