Енергія – Ураган – 1:3. Післямова

Футзал

Головний тренер та гравці драконів поділились своїми враженнями про гру.

Післямова матчу 1-го туру чемпіонату України серед команд Vbet Екстра-ліги сезону 2023/24. Івано-Франківський “Ураган” зустрівся з Львівською “Енергією”. “Енергетичне” дербі завершилось перемогою драконів, з рахунком 1:3.
 
Максим Павленко (головний тренер НФК “Ураган”):
– Пане Максим, стартовий матч сезону сьогодні, зразу ж енергетичне дербі, наскільки важким цей матч для вашої команди, ну і якісь такі думки зразу після поєдинку свіжі?
– Ну, думки тільки одні. Добре, що перемогли, тому що створили, вважаю, що більше гольових моментів і дуже довгий час не вдавалась реалізація. Пов’язано це із тим хвилюванням, яке було в обидвох команд, тому що, будемо відверті, що сьогодні не все вдавалось, хоч матч був видовищний, але було багато помилок, пов’язано з тим, що командам потрібно увійти в сезон, набрати кількість матчів для того, щоб гра була більш стабільною і видовищною.
Не вдалось нам при нічийному рахунку забити з гри, вдалось реалізувати при стандартних положеннях, дограти чотири проти п’ятьох, забити третій м’яч і вважаю, що довели гру до логічного завершення.
 
– Загалом дербі вдалося, як вважаєте?
– Ну, вважаю, що за кількістю гольових моментів такого дербі не було, досить таки довгий час, завжди якісь закриті, дуже закриті матчі. Відповідальні сьогодні дві команди зіграли для вболівальників, показали відкритий футбол з гольовими моментами. Дуже добре зіграли воротарі, недаремно вони вважаються одними з найкращих в Україні. Тому рахунок такий не був досить такий тривалий час, більше ніж 1:1.

Микола Грицина (гравець НФК «Ураган»):
– Початок чемпіонату і відразу «енергетичне» дербі. Чи було хвилювання перед матчем?
– Перш за все, вітаємо всіх з початком нового сезону. Дякуємо нашим захисникам за можливість займатись улюбленою справою! Хвилювання? Ну можливо якесь мінімальне й було, адже це початок сезону і звісно хочеться починати з перемоги! А тут ще й «енергетичне» дербі.
 
– Які емоції відчував після забитого гола?
– Відчував радість за гол, а також і за вдало розіграний кутовий.
 
– Що на твою думку стало головним в перемозі над «Енергією»?
– На мою думку, головним стала віра команди в перемогу, самовіддача та наполегливість задля позитивного результату!
 
Ігор Корсун (капітан НФК «Ураган»):
– Вітання з перемогою. Що на твою думку завадило реалізувати чисельні гольові моменти в першому таймі?
– Дякую за вітання! Я вважаю, що завадило те, що це перша гра сезону. Насправді завжди складно грати перші ігри чемпіонату і в той момент дуже важливо їх вигравати для подальшої психологічної впевненості.
 
– Який відрізок гри особисто для тебе був найскладнішим?
– Щось конкретно виділити не можу. На мою думку вся гра була складною із сильним суперником.
 
– Що тобі запамʼяталось найбільше в енергетичному дербі?
– Результат. На старті сезону – це найважливіше. Вітаю всіх вболівальників та дякуємо ЗСУ за можливість розпочати новий сезон!

Валерій Легчанов (головний тренер МФК “Енергія”):

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *