“ФАПФ” – НК “Пробій”. Анонс та онлайн трансляція матчу

Футбол

Заключний матч 2-го туру чемпіонату області у прямому ефірі!

Чемпіонат Івано-Франківської області з футболу сезону 2023/24, 2 тур

30.08.23 (середа), м. Івано-Франківськ, СК “Ураган”, 16.00

“ФАПФ” (м. Івано-Франківськ) – Народна Команда “Пробій” (м. Городенка) 

Арбітр: Дебенко І., Асистенти: Куш Я., Садловський М.

4-й арбітр: Савчук Д., Спостерігач арбітражу: Попадинець П.В.

Матч 2 туру обласного чемпіонату між Футбольною Академією “Прикарпаття” та Народною Командою “Пробій” попередньо був винесений на середу 30 серпня у зв’язку з участю обох колективів у Чемпіонаті України серед аматорів.

Після 3 зіграних матчів у цих змаганнях городенківці мають у своєму активі 5 залікових пунктів та займають 3-тю сходинку турнірної таблиці, тоді як івано-франківці поки не набрали жодного очка, почергово постившись СК “Вільхівці” – 2:4, “Подолянам” – 0:1 та “Феніксу” 1:2. Хоча до честі підопічних Володимира Салія варто зазначити, що у всіх цих поєдинках вони загалом залишили про себе позитивне враження, особливо зважаючи на статус абсолютного новачка змагань та велику кількість молодих футболістів у складі.

Натомість в обласному чемпіонаті здобутки наших сьогоднішніх суперників однакові – 0 очок після 1 туру і прикрі домашні поразки від “Гарди” – 2:3 та ФК “Вільхівці” – 0:5 відповідно. Саме тому можна очікувати безкомпромісної гри, адже обидві команди прагнитимуть реабілітуватися перед своїм керівництвом та вболівальниками за невдалий старт.

В літнє міжсезоння кістяк івано-франківців в особі Олександра-Івана Пащака, Вадима Салія, Андрія Равлюся поповнив ряд новачків, в тому числі і досвідчені гравці: Роман Ківнюк (“Карпати” Кути), Назар Базюк (“Варатик” Коломия) Арсен Дем’яник (“Ураган” Черніїв), Андрій Василів (ФК “Вільхівці) та Ігор Коржук (НК “Пробій”), який суміщає виступи на полі та роботу в Академії клубу. Натомість молодий оборонець Максим Андрусяк, який навесні був одним з лідерів цієї команди перейшов до складу городенківців.

НК Пробій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *