Наші профі. ПФЛ: “джокер” Богдан Оринчак

Футбол

Богдан Оринчак вдруге в сезоні забиває, вийшовши з-під заміни, “Карпати” Тараса Саківа тримають марку фаворитів і нічия в дербі Хмельниччини – про це і не тільки в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 5 тур 
“Металіст” (Харків) – “Карпати” (Львів) – 0:3
Тарас Саків (
К) увійов у гру на 62-ій хвилині і на 89-ій хвилині отримав попередження.

Львівські “Карпати” продовжують тримати марку фаворита Першої ліги. В черговому турі змагань “зелено-білі” обіграли харківський “Металіст” – 3:0. Оборонець львів’ян Тарас Саків з’явився у грі в середині другого тайму і напрацював на попередження. За підсумком 5-го туру “Карпати” разом з бузівською “Нивою” очолюють турнірні перегони – в обох команд по 13 набраних очок.

“Епіцентр” (Кам’янець-Подільський) – “Нива” (Тернопіль) 2:3
Віталій Жупанський (НТ) залишився на лаві для запасних.

Несподіваною стала перемога “Ниви” у Кам’янці-Подільському, де тернополяни обіграли “Епіцентр” – 3:2. Голкіпер переможців Віталій Жупанський традиційно спостерігав за грою з лави для запасних. “Нива” після ігрового вікенду піднялась на третю сходинку групи А.

“Агробізнес” (Волочиськ) “Поділля” (Хмельницький) – 0:0
Микола Квасний (А) 
вийшов у стартовому складі і був замінений на 67-ій хвилині. Роман Кузьмин (А) вийшов у стартовому складі і був замінений у дданий арбітром до другого тайму час. Іван Оробець (П) залишився на лаві для запасних.

Дербі Хмельниччини завершилось без голів – “Агробізнес” та “Поділля” розписали “нулі” (0:0). З трьох наших земляків участь у дербі взяли Микола Квасний та Роман Кузьмин, які вийшли зі стартових хвилин, тоді як Іван Оробець залишився на лаві для запасних. “Агробізнес” опустився на четверту позицію, тоді як “Поділля” перебуває на сьомій сходинці.

Перша ліга. Група Б. 5 тур
“Лівий берег” (Київ)  “Діназ” (Вишгород) – 3:0
Максим Куліш (
ЛБ) залишився на лаві для запасних.

Столичний “Лівий берег” святкував розгромну перемогу. Цього разу під натиском киян не встояв “Діназ” з Вишгорода – 3:0. Півзахисник “лівобережців” Максим Куліш у грі так і не з’явився. “Лівий берег” наразі посідає третю сходинку в групі Б і продовжує боротьбу за вихід до Чемпіонської групи турніру.

Друга ліга. 4 тур
“Карпати-2” (Львів)  “ЮКСА” (Тарасівка) – 0:2
Володимир Савчин (К-2) відіграв весь матч. Віталій Катрич (К-2) відіграв весь матч і на 75-ій хвилині отримав попередження. Дмитро Коваленко (К-2) увійшов у гру на 46-ій хвилині. Дмитро Рожко (К-2) увійшов у гру на 70-ій хвилині.

Львівські “Карпати-2” провели перший поєдинок під керівництвом нового наставника Романа Гнатіва. Втім, дебютний матч для фахівця виявився невдалим – “зелено-білі” поступились “ЮКСІ” з рахунком 0:2. У складі господарів Володимир Савчин та Віталій Катрич відіграли всі 90 хвилин, тоді як Дмитро Рожко та Дмитро Коваленко виходили по ходу другого тайму. “Карпатівці” після 4-го туру опустились на десяту позицію Другої ліги.

“Рух-2” (Львів) – “Нива” (Вінниця)  1:1
Денис Шайда (
Р-2) увійшов у гру на 80-ій хвилині.

А от інші дублери зі Львова свій поєдинок звели до нічиєї – “Рух-2” зумів відібрати очки у вінницької “Ниви” (1:1). Півзахисник “рухівців” Денис Шайда увійшов у гру під завісу матчу. Львів’яни завдяки мировій зберегли за собою сьому сходинку Другої ліги.

ПФК “Звягель”  “Локомотив” (Київ) – 4:0
Богдан Оринчак (
З) увійшов у гру на 59-ій хвилині і на 76-ій хвилині відзначився голом.

Три матчі – три голи. Саме такий гольовий доробок Богдана Оринчака у новому сезоні Другої ліги. У матчі “Звягеля” та “Локомотива” наш земляк з’явився в середині другого тайму і на 76-ій хвилині зумів відзначитись голом у воротах киян. Тріумф дозволив команді із Житомирщини піднятись на другу сходинку чемпіонату, програючи лідеру з “ЮКСИ” всього один бал.

Відеоогляд матчу (гол Оринчака з 5:39):

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *