Благодійність Pin-Up Foundation в Україні: ініціатива Line-Up та підтримка громадян

Інші

Фонд Pin-Up Foundation активно допомагає громадянам України, створює та підтримує велику кількість соціальних програм та благодійних ініціатив. Команда фонду направляє на благодійність Pin-Up Foundation суттєві зусилля, детальніше про них на сторінці https://ua.korrespondent.net/ukraine/4584580-PIN-UP-Foundation-zapustyv-proekt-dopomohy-ukraintsiam-u-pryfrontovykh-mistakh . Команда активно співпрацює з неурядовими організаціями, залучає волонтерів та професіоналів до надання гуманітарної допомоги та підтримки українців, котрі постраждали внаслідок війни.

Проєкт Line-Up: допомога громадянам в прифронтових громадах України

Благодійний фонд Pin-Up Foundation отримує багато запитів про допомогу з прифронтових населених пунктів України. Людям не вистачає медикаментів, засобів гігієни, інших важливих товарів, які кожна людина використовує у побуті.

Мешканці прифронтових регіонів потребують найбільшої підтримки, але доступ до таких населених пунктів обмежений і досить небезпечний. Команда Pin-Up розуміє важливість підтримки таких людей, тому було створено гуманітарний проєкт Line-Up. В рамках даного проєкту досвідчені волонтери фонду закуповують, доставляють та розподіляють гуманітарні набори та технічне обладнання для опалення й освітлення приміщень. Доставка гуманітарної допомоги відбувається після того, як волонтери фонду розроблять найбезпечніший маршрут.

Допомогу вже отримали жителі с. Курилівка, с. Новоосинове, с. Глушівка, с.Кругляківка, с. Сенькове, с. Синиха, с. Біле, с. Лісна Стінка, с. Шевченкове, с. Осиново, с. Билбасівка, м. Куп’янськ, м. Слов’янськ та багато інших. Людям були надані медичні, побутові та дитячі набори.

Інші напрямки благодійності фонду Pin-Up Foundation

Благодійний фонд Pin-Up Foundation працює над іншими гуманітарними ініціативами. Один з головних напрямків діяльності фонду — це забезпечення необхідними товарами та продуктами українців, які найбільше цього потребують, а про всю роботу команда фонду звітує на сторінці в Instagram https://www.instagram.com/pinup.foundation/  . Особливо важливо наразі допомагати тим, хто безпосередньо постраждав від бойових дій, покинув або втратив свою домівку через війну.

Команда Pin-Up вже допомогла багатьом співгромадянам. Наразі вже:

  1. 40 тонн продуктових наборів отримали ВПО та мешканці Миколаївщини.
  2. 300 сімей ВПО Комиш-Зорянської територіальної громади отримали 6 тонн гуманітарної допомоги у Запоріжжі.
  3. ВПО та жителям Костянтинівки Донецької області надано 22 тонни харчових продуктів і 2 тис. одиниць побутової хімії.
  4. Харчові продукти отримали внутрішньо переміщені особи з Бердянська. Було надано крупи, тушонку, макарони, цукерки, печиво та інші продукти першої необхідності. Загалом допомогу отримали понад 1000 сімей.
  5. У Костянтинівській громаді команда PIN-UP Foundation придбала понад 5 тонн харчових продуктів і засобів гігієни для підтримки українців, які покинули свої домівки у Бахмуті, Соледарі та Часовому Яру.

Благодійний фонд намагається максимально ефективно допомагати українцям у часи повномасштабної агресії рф. Ми обов’язково переможемо та відбудуємо нашу державу завдяки єдності та взаємопідтримці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *