Наші профі. Жінки: окта-трик Вероніки Андрухів

Футбол

Вероніка Андрухів разом з “Ворсклою” встановила новий рекорд результативності, розгроми від “Шахтаря” та “Дніпра-1” – про це в огляді 1/8 фіналу Кубка України “Наші профі. Жінки”.

Жінки. Кубок України. 1/8 фіналу
“Атекс” (Київ) – ЖФК “Ворскла” (Полтава) – 0:30
Вероніка Андрухів (В) 
відіграла весь матчі і на 25-ій, 34-ій, 37-ій, 63-ій, 64-ій, 68-ій, 76-ій, 89-ій хвилинах відзначилась голами. Роксолана Кравчук (В) не потрапила до заявки на матч. 

Справжній фурор влаштувала своїм суперникам полтавська “Ворскла”. “Ворсклянки” в гостях каменя на камені не залишили від столичного клубу “Атекс” – 30:0! Розгромна перемога увійшла до історії Кубка України як найбільша, “переплюнувши” матч чотирирічної давності “Луганочка” (Луганська обл.) – “Пантери” (Умань), який завершилась звитягою уманьчанок 29:1. Окта-трик у грі оформила прикарпатська нападниця Вероніка Андрухів, яка, наразі і очолила гонку бомбардирів Кубка України сезону 2023/24.

Відеоогляд матчу:

ЖФК “Шахтар” (Донецьк) – “ЕМС-Поділля” (Вінниця) – 9:0
Любов Мохнач (
Ш) та Оксана Геник (Ш) відіграли весь матч.

Більш “скромний” прохід до чвертьфіналу оформили футболістки донецького “Шахтаря”. Донеччанки за участі Любові Мохнач та Оксани Геник вдома розібрались з вінницьким “ЕМС-Поділлям” – 9:0. Обидві наші краянки відіграли повний матч.

“Пантери” (Умань) – ЖФК “Динамо” (Київ) – 0:3
Леся Словак (Д) 
відіграла весь матч. 

Крокує далі у кубковому турнірі і київське “Динамо” Лесі Словак. “Динамівки” в гостях обіграли іншого представника Вищої ліги “Пантери” з Умані – 3:0. Наша краянка зіграла всі 90 хвилин.

ЖФК “Полісся” (Житомир) – ЖФК “Дніпро-1” (Дніпро) – 0:16
Світлана Маліборська (Д-1) 
відіграла весь матч. Вікторія Серемчук (Д-1) залишилась на лаві для запасних.

Двозначний рахунок в 1/8 фіналу кубка оформили і футболістки “Дніпра-1”, які в гостях показали майстер-клас результативності дебютанткам всеукраїнських змагань “Поліссю” з Житомира – 16:0. У звітній грі голкіперка “спортклубівок” Світлана Маліборська залишила свої ворота “сухими”, тоді як нападниця Вікторія Серемчук спостерігала за перемогою своєї команди з лави для запасних.

“Сістерс” (Одеса) – ЖФК “Колос” (Ковалівка) – 0:2
Мар’яна Іванишин (
К) відіграла весь матч.

Мар’яна Іванишин і її “Колос” вибили з Кубка ще одного дебютанта жіночих змагань “Сістерс” з Одеси – 2:0 на користь ковалівок. Наша захисниця провела на полі весь матч.

“Житлобуд-1” (Харків) – ЖФК “Верес” (Рівне– 1:0
Вероніка Кузьмин (В) 
вийшла у стартовому складі і була замінена на 78-ій хвилині.

Єдиним клубом наших краянок, який вибув з кубкового турніру вже на першій стадії став рівненський “Верес”. “Червоно-чорні” з Веронікою Кузьмин у складі програли відновленому “Житлобуду-1” з Харкова – 0:1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *