Андрій Хома і Дмитро Шинкаренко – у символічній збірній 5-го туру першого етапу

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового ігрового вікенду Першої ліги. Приємно, що після переконливої домашньої перемоги над “Хустом” (7:0) до числа найкращих гравців 5-го туру першого етапу чемпіонату потрапили одразу два футболісти “Прикарпаття-ЗСУ” – нападник Андрій Хома, який оформив хет-трик і заробив вилучення для суперника, і фланговий захисник Дмитро Шинкаренко, в активі якого два голи + два асисти у цій грі. 

Окрім цього, ще два захисники Сергій Швець і Гліб Попчук визнані найкращими гравцями за амплуа у Групі “А”, а 21-річний форвард івано-франківців Андрій Хома став героєм 5-го туру першого етапу Першої ліги.  До символічної збірної за версією сайту Footboom також увійшли Шинкаренко і Хома, якого визнали “Людиному туру”.

Людина туру
Андрій Хома пішов шляхом Сашка Козака. У тому сенсі, що півзахисник “Інгульця” вже встиг оформити хет-трик. Ще в стартовому турі, коли петрівці знищили “Полтаву” (5:0). Козак тричі розписався у воротах “городян” – за 33 хвилини. Хома допоміг “Прикарпаттю” знищити “Хуст”. Три із семи командних голів – його. 59 хвилин пішло у молодого форварда на оформлення хет-трику. 


Правий захисник – Дмитро Шинкаренко (Прикарпаття)
Матч, який буде важко забути, провів правий фулбек прикарпатців Шинкаренко. Сім голів відвантажили господарі в ворота ФК Хуст, більше половини з них – за безпосередньої участі Дмитра. Він особисто забив другий і п’ятий голи своєї команди, а також виступив асистентом для Хоми та Рудюка в заключних двох взяттях воріт. Звісно, ми розуміємо труднощі закарпатців, які втратили чотирьох провідних гравців після початку сезону та 2/3 матчу грали в меншості – після вилучення воротаря, але чотири результативних дії за матч для захисника – це жорстка статистика.

Нападник – Андрій Хома (Прикарпаття)
Із семи голів своєї команди в матчі з ФК Хуст Хома забив три – перший (після флангової подачі Тітаєвського головою), четвертий (вибіг на воротаря з глибини після пасу Бучакчийського) та шостий (зблизька після навісу Шинкаренка). Андрій багато та корисно переміщувався по всій протяжності поля, зокрема, саме він стартував на пас Романова та заробив червону картку для воротаря гостей Рябенка, що можна вважати вирішальним епізодом багатого на події матчу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *