Вже завтра команда Юрія Процюка зіграє на ЧЄ

Баскетбол

Головний тренер жіночої збірної України з баскетболу 3х3 Юрій Процюк визначився зі складом команди на чемпіонат Європи, який пройде в ізраїльському Єрусалимі 5-7 вересня. Наша збірна свої матчі групового етапу проведе 6 вересня.

Склад жіночої збірної 3х3 на чемпіонат Європи:

Кристина Філевич (перший тренер — Аїда Євтушенко)

Анжеліка Ляшко (перший тренер — Катерина Кливенок)

Вероніка Космач (перший тренер — Катерина Кливенок)

Тетяна Юркевічус (перші тренери — Леонід Схабовський, Наталія Довгань)

Збірна України потрапила до групи А, де також зіграють збірні Франції та Чехії. Дві кращих команди з групи виходять у чвертьфінальний раунд, а далі за олімпійською системою на виліт визначаться призери чемпіонату Європи.

Додамо, що краща європейська збірна отримає можливість зіграти на другому кваліфікаційному олімпійському турнірі. У випадку, якщо до того моменту чемпіон Європи вже кваліфікується на Олімпіаду, на другому кваліфікаційному олімпійському турнірі зіграє наступна збірна за підсумковим рейтингом чемпіонату Європи.

Нагадаємо, жіноча збірна України з баскетболу 3х3 посіла перше місце в групі на відбірковому турнірі чемпіонату Європи у румунській Констанці і кваліфікувалась на континентальну першість. А ось наша чоловіча збірна зупинилась за крок до виходу на чемпіонат Європи.

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *