Наші профі. ПФЛ: “Звягель” продовжує громити суперників

Футбол

“Карпати” Тараса Саківа продовжили серію без поразок, “Звягель” Богдана Оринчака знову громить своїх опонентів – про це і не тільки в огляді “Наші профі. ПФЛ”.

Перша ліга. Група А. 6 тур 
“Карпати” (Львів) “Епіцентр” (Кам’янець-Подільський) – 2:0
Тарас Саків (
К) не потрапив до заявки на матч.

Львівські “Карпати” без участі захисника Тараса Саківа вдома обіграли “Епіцентр” – 2:0. Перемога дозволила “зелено-білим” одноосібно очолити турнірні перегони групи А.

ФК “Хуст”  “Поділля” (Хмельницький) – 2:1
Іван Оробець (
П) залишився на лаві для запасних.

Хмельницьке “Поділля” все ще не перемагало в новому сезоні. У 6-му турі групи А подоляни несподівано поступились ФК “Хуст” – 1:2. Захисник гостей Іван Оробець спостерігав за грою з лави для запасних. “Поділля” за підсумком туру опустилось на останню позицію групи.

“Нива” (Тернопіль) – “Агробізнес” (Волочиськ) 0:0
Віталій Жупанський (НТ) 
залишився на лаві для запасних. Роман Кузьмин (А) відіграв весь матч. Микола Квасний (А) увійшов у гру на 81-ій хвилині.

Другу поспіль “суху” мирову розписали гравці “Агробізнесу”, які в гостях не змогли зламати опір тернопільської “Ниви” – 0:0. З трьох наших земляків участь у матчі взяли лише Роман Кузьмин та Микола Квасний. “Нива” зберегла за собою третю сходинку, тоді як “Агробізнес” йде позицією нижчою.

Перша ліга. Група Б. 6 тур
“Лівий берег” (Київ)  ФК “Маріуполь” – 1:1
Максим Куліш (
ЛБ) залишився на лаві для запасних.

В доданий арбітром час втратив перемогу “Лівий берег”, який поділив очки з “Маріуполем” – 1:1. Нападник “лівобережців” Максим Куліш не брав участі у матчі. Кияни, попри нічию, продовжують перебувати на третій сходинці групи Б.

Друга ліга. 5 тур
“Нива” (Вінниця)  “Скала 1911” (Стрий) – 2:2
Іван Пастух (
С1911) відіграв весь матч. Дмитро Гуменяк (С1911) залишився на лаві для запасних.

Стрийська “Скала 1911” розписала бойову мирову з сусідом по турнірній таблиці вінницькою “Нивою” – 2:2. Іван Пастух у складі гостей відіграв всі 90 матчів, тоді як Дмитро Гуменяк залишився на лаві для запасних. Стрияни розташувались на дев’ятому рядку Другої ліги.

“Кремінь-2” (Кременчук) – ПФК “Звягель” 0:7
Богдан Оринчак (
З) вийшов у стартовому складі, на 55-ій хвилині отримав попередження і був замінений на 59-ій хвилині.

Четверту перемогу з чотирьох можливих здобули футболісти “Звягеля”, які в гостях розгромили дублерів “Кременя” – 7:0. Півзахисник Богдан Оринчак вийшов у стартовому складі “містян”. “Звягель” продовжує гонитву за лідером Другої ліги “ЮКСою” – тепер команда з Житомирщини відстає на один заліковий пункт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *