Наші профі. Закордон: на вихідних без перемог

Футбол

З трьох закордонних команд наших земляків очки на вихідних здобули лише дублери “Дебрецена”, честь яких захищає Ернест Романчук.

Чемпіонат Угорщини. 7 тур 
“Діошдьйор ВТК” (Мішкольц) – ФК “Дебрецен” – 3:1
Олександр Романчук (
Д) відіграв весь матч.

Другої поразки в поточному сезоні чемпіонату Угорщини зазнав “Дебрецен”. “Локі” з Олександром Романчуком у складі в центральній грі вихідних поступились “Діошдьйору ВТК” – 1:3. Наш земляк провів на полі весь поєдинок. За підсумком туру “Дебрецен” ділить третю-четверту сходинки разом з “Ференцварошем”.

Чемпіонат Кіпру. Дивізіон В. 2 тур 
“Ерміс” (Арадіппу) – “Ксілотімбу 2006” – 6:2
Ігор Худоб’як (
Д) вийшов у стартовому складі і був замінений на 83-ій хвилині.

Невдалим видався тур і для “Ксілотімбу 2006” Ігоря Худоб’яка. Клуб з передмістя Ахни невдало з’їздив у гості до “Ермісу” – 2:6. “Худік” вийшов у стартовому складі гостей і був замінений наприкінці зустрічі. “Ксілотімбу” наразі посідає десяту сходbнку другого дивізіону, здобувши три очки у двох зіграних зустрічах.

Чемпіонат Угорщини. Дивізіон ІІІ, група “Північно-Східна”. 8 тур 
“Шалготар’ян БТК” – ФК “Дебрецен ІІ” – 1:1
Ернест Романчук (
Д) увійшов у гру на 66-ій хвилині.

Єдиною закордонною командою наших земляків, яка зуміла розжитись очками на вихідних? став дубль угорського “Дебрецена”, честь якого захищає молодший брат Олександра Романчука Ернест. Дублери в гостях поділили очки з “Шалготар’ян БТК” – 1:1. Молодий футболіст увійшов у гру в середині другого тайму. “Дебрецен ІІ” після ігрових вихідних зберіг за собою четверту сходинку групи “Північно-Східна” третього за лікому дивізіону угорського футболу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *