Дмитро Шинкаренко – у символічних збірних 9-го туру першого етапу

Футбол

За підсумками 9-го туру чемпіонату, в якому “Прикарпаття-ЗСУ” на виїзді розійшлося миром з волочиським “Агробізнесом” (1:1)фланговий захисник івано-франківської команди Дмитро Шинкаренко був відзначений спортивними сайтами, які висвітлюють змагання Першої ліги.

Автор забитого на 90+3 хвилині м’яча рятівного для гостей увійшов до символічних збірних за версією сайтів Footboom і Sport Arena. Відзначимо, що це вже друге подібне визнання для 23-річного футболіста “Прикарпаття”, якого вже обирали до одинадцятки кращих після 5-го туру. Окрім цього, Footboom включив Дмитра Шинкаренка до символічної збірної першого кола чемпіонату. 

Правий захисник – Дмитро Шинкаренко (Прикарпаття)
Швидкісний Шинкаренко встигав, здавалося, всюди. На початку гри виручив гостей, прийнявши на лінії воріт удар Теплого (врятував Прикарпаття від вірного голу). По ходу зустрічі все частіше та все глибше занурювався на свій фланг, видавав затяжні сольні рейди. З його подачі цілком міг відкривати рахунок Барчук, пізніше Дмитро кілька разів виконував гострі подачі та простріли. А наприкінці матчу саме він найшвидше зреагував на відскок після кутового Соловйова, забивши рятівний м’яч на 90+3 хвилині, – зазначає Sport Arena.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *