Наші профі. УПЛ: дебютний гол Павла Багрія

Футбол

“Кривбас” та “Чорноморець” в трійці лідерів УПЛ, дебтний м’яч Павла Багрія у чемпоінаті U-19 – про це і не тільки в огляді “Наші профі. УПЛ”.

Прем’єр-ліга. 8 тур
“Оболонь” (Київ) – “Верес” (Рівне) – 0:0
Владислав Приймак (
О) відіграв весь матч.

Столична “Оболонь” та “Верес” у матчі-відкритті 8-го туру УПЛ не забивали голів – 0:0. Захисник киян Владислав Приймак відіграв весь матч. “Пивовари” після 8-го туру посідають тринадцяту сходинку таблиці.

ФК “Олександрія” – “Чорноморець” (Одеса) – 1:5
Артур Микитишин (ФКО) вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині. Андрій Андрейчук (ФКО) увійшов у гру на 46-ій хвилині. Євген Данилюк (Ч) не потрапив до заявки на матч.

Одеський “Чорноморець” Романа Григорчука продовжує дивувати футбольну спільноту – на вихідних “моряки” розгромили “Олександрію” (5:1). З трьох наших земляків участь у матчі взяли олександрійці Артур Микитишин та Андрій Андрейчук. За підсумком ігрових вихідних “Чорноморець” піднявся на третю сходинку УПЛ.

“Полісся” (Житомир) – ФК “Минай” – 2:1
Назарій Воробчак (
ФКМ) не потрапив до заявки на матч.

“Минай” все ще не може перемогти в новому сезоні УПЛ – цього разу “лиси” зазнали прикрої поразки від новачка ліги “Полісся” (1:2). Півзахисник минайців Назарій Воробчак продовжує заліковувати пошкодження. “Минай” й надалі перебуває на дні УПЛ, здобувши всього три бали у восьми зіграних матчах.

“Ворскла” (Полтава) – “Кривбас” (Кривий Ріг) – 1:4
Роман Дебелко (
К) увійшов у гру на 62-ій хвилині і в доданий арбітром до другого тайму час отримав попередження. Владислав Семотюк (К) залишився на лаві для запасних.

“Кривбас” продовжив свою безпрограшну серію до семи мачів. Цього разу криворіжці в гостях впевнено розібрались з полтавською “Ворсклою” – 4:1. З двох наших “кривбасівців” на поле вийшов лише Роман Дебелко, який з’явився в середині другого тайму. “Кривбас” завдяки перемозі втримав за собою другу позицію таблиці, відстаючи від лідера “Шахтаря” на один бал.

“Зоря” (Луганськ) – СК “Дніпро-1” (Дніпро) – 0:1
Володимир Адамюк (Д-1) не потрапив до заявки на матч.

Лише другу перемогу в сезоні святкував “Дніпро-1”, який в гостях без участі Володимира Адамюка здолав “Зорю” – 1:0. “Спортклубівці” піднялись на дев’яту сходинку Прем’єр-ліги.

“Металіст 1925” (Харків) – “Колос” (Ковалівка) – 0:0
Вадим Червак (
М1925) відіграв весь матч.

У матчі сусідів по турнірній таблиці обійшлось без голів – “Металіст 1925” та “Колос” розписали “нулі”. У складі харків’ян Вадим Червак традиційно відіграв весь матч. За підсумком туру “Металіст 1925” опустився на сьому позицію УПЛ.

Чемпіонат юнацьких команд U-19. 8 тур
“Оболонь” U-19 (Київ) – “Верес” U-19 (Рівне)  3:3
Павло Багрій (
В) увійшов у гру на 46-ій хвилині і на 58-ій хвилині відзначився голом.

Прикарпатським “джокером” на вихідних став Павло Багрій, який з’явився по перерві і якому вистачило всього 12 хвилин перебування на полі, щоб забити дебютний м’яч за “Верес”, а “червоно-чорні” розписали мирову з однолітками з “Оболоні” – 3:3. “Верес” після 8-го туру посідає восьму сходинку чемпіонату U-19.

Відеоогляд матчу (гол Багрія з 0:54):

“Рух” U-19 (Львів) – “Шахтар” U-19 (Донецьк) – 0:2
Денис Шайда (
Р) залишився на лаві для запасних.

В центральній грі чемпіонату юніорів “Рух” поступився донецькому “Шахтарю” – 0:2. “Рухівець” Денис Шайда участі у матчі лідерів не брав. Поразка відкинула “Рух” на третю сходинку турнірної таблиці.

“Полісся” U-19 (Житомир) – ФК “Минай” U-19 – 2:0
Віталій Рожко (
ФКМ) вийшов у стартовому складі і був замінений на 62-ій хвилині.

Юніори “Миная” у 8-му турі зазнали поразки від “Полісся” – 0:2. У стартовому складі “лисів” вийшов Віталій Рожко. “Минай” наразі посідає чотирнадцяту позицію чемпіонату юніорів.

“ЛНЗ” U-19 (Черкаси) – “Динамо” U-19 (Київ)  1:4 
Владислав Калин (Д) увійшов у гру на 46-ій хвилині. 

Єдиною командою, що не знає гіркоти поразок в чемпіонаті юніорів є столичне “Динамо” – на вихідних “динамівці” розібрались з “ЛНЗ” (4:1). Півзахисник киян Владислав Калин з’явився на полі по перерві. “Динамо” продовжує гонитву за лідером турніру “Шахтарем” – наразі відставання від “гірників” складає один бал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *