“Поділля” – “Прикарпаття-ЗСУ”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У п’ятницю, 29 вересня, матч у Хмельницькому відкриє програму десятого туру Першої ліги. Місцеве “Поділля” на однойменному стадіоні зустрінеться з “Прикарпаттям-ЗСУ”. За протоколом безпеки воєнного стану гра пройде без присутності глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 14:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

Восьма команда групи “А” прийматиме дев’яту, і різниця між ними – всього одне очко, причому гості зіграли на гру менше. Безпрограшна серія “Прикарпаття” триває вже 4 матчі. Після розгромної перемоги над “Хустом” (7:0) івано-франківці тричі поспіль зіграли внічию. Втім, якщо проти лідерів – бузівської “Ниви” (2:2) та “Епіцентру” (2:2) – господарі вели в рахунку, але не втримали переможний результат, то минулого туру з “Агробізнесом” у Волочиську вже прикарпатці врятувалися від поразки на 90+3 хвилині (1:1).

“Поділля” у першому колі зіграло усі 9 поєдинків, в яких лише перемогло вдома тернопільську “Ниву” (2:0) і найбільше з усіх команд групи “А” зіграло внічию – 5 разів. Хмельничани розійшлися миром з “Прикарпаттям”, “Металістом”, “Епіцентром”, “Агробізнесом” і “Буковиною”. Підопічні Віталія Костишина зазнали трьох поразок – вдома від бузівської “Ниви” (0:2) і на визді з “Хустом” (1:2) і “Карпатами” (1:2). 

У новітній історії суперники зустрічалися між собою вісім разів, і тут суттєва перевага на боці гостей. У Другій лізі івано-франківці поступилися у дебютній грі у Хмельницькому, після чого здобули чотири поспіль перемоги – дві домашні та дві на виїзді.

Наприкінці літа “ковідного” 2020-го року “Поділля” перемогло у серії післяматчевих пенальті у 1-му попередньому раунді Кубка України (1:1, пен. 8:7). Однак згодом через участь у матчі дискваліфікованого гравця господарям зарахували технічну поразку, а до наступного раунду турніру вийшло “Прикарпаття”. 

У Першій лізі сезону 2021/22 завдяки голам Цюцюри і Воробчака після стандартів “зелено-жовті” відсвяткували ще одну звитягу на виїзді – 2:0. А на старті цього сезону в Івано-Франківську суперники вперше не виявили сильнішого – нічия 1:1.

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 10 тур
«Поділля» (Хмельницький) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) 

29 вересня 2023 року. Хмельницький, стадіон “Поділля” – 14:00
Арбітр: М.Богатир (Запоріжжя). Асистенти арбітра: Д.Кєскюла (Дніпропетровська обл.), В.Шланчак (Черкаська обл.).
4-й арбітр: М.Матковська (Хмельницький). Спостерігач арбітражу: Е.Валенко (Львів).


Поділля – Прикарпаття. Восьма команда групи прийматиме дев’яту. Суперників відділяє всього один заліковий пункт, але у гостей гра у запасі. У минулому турі “Поділля” вперше у сезоні зграло внічию – 1:1 з “Буковиною”. З гравцями рівня Непогодова, Сімініна, Задої, Болденкова, Цибульника, Каверіна хмельницький колектив мав би виступати краще, але поки що далеко не все вдається. Стабільності не вистачає підопічним Костишина. Особливо це стосується матчів з суперниками, які поступаються у класі.

“Прикарпаття” також стабільністю не виділяється, але це команда з характером, яка завжди грає до кінця. На четвертій компенсованій хвилині у минулому турі івано-франківці вирвали нічию у Волочиську. Проте, підопічні Рипана вже три тури без перемог – три нічиї. Можливо, саме у Хмельницькому ця серія перерветься, – зазначає UA-Футбол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *