Наші профі: “джокер” Павло Багрій

Футбол

Нападник юніорів “Вереса” Павло Багрій вдруге поспіль відзначився у чемпіонаті U-19, “Минай” Володимира Шарана знову без перемог і втрачений шанс на лідерство “Чорноморця” і “Кривбасу” – про це і не тільки в огляді “Наші профі. УПЛ”.

Прем’єр-ліга. 9 тур
 “Чорноморець” (Одеса) – “Зоря” (Луганськ) – 0:0
Євген Данилюк (
Ч) не потрапив до заявки на матч.

Одеський “Чорноморець” Романа Григорчука після феєричного минулого туру дещо пригальмував, розписавши “нулі” з луганською “Зорею” – 0:0. Півзахисник “моряків” Євген Данилюк продовжує заліковувати пошкодження. За підсумком туру “Чорноморець” втримав третю позицію в УПЛ, скоротивши відставання від лідера “Шахтаря” до двох очок.

ФК “Минай” – “Оболонь” (Київ) – 0:1
Назарій Воробчак (ФКМ) не потрапив до заявки на матч. Владислав Приймак (О) відіграв весь матч.

“Минай” Володимира Шарана знов без перемог. Цього разу “лиси” вдома поступились столичній “Оболоні” – 0:1. Захисник гостей Владислав Приймак зіграв повний матч, тоді як півзахисник господарів Назарій Воробчак проовжує відновлюватись від травми. Після 9-го туру “Минай” міцно засів на останній сходинці УПЛ, тоді як “пивовари” покинули зону плей-аут і піднялись на одинадцятий рядок.

“Кривбас” (Кривий Ріг) – “Рух” (Львів) – 1:3
Роман Дебелко (
К) і Владислав Семотюк (К) залишилися на лаві для запасних.

Супершанс очолити турнірні перегони втратив криворізький “Кривбас”, який вдома поступився львівському “Руху” – 1:3. Обидва прикарпатські гравці криворіжців не брали участі у матчі. Втім, зважаючи на втрати конкурентів, “Кривбас” зумів зберегти за собою другу позицію турнірної таблиці.

“Динамо” (Київ) – ФК “Олександрія” – 4:2
Артур Микитишин (ФКО)  увійшов у гру на 63-ій хвилині. Андрій Андрейчук (ФКО) увійшов у гру на 76-ій хвилині.

Дуже близькими до сенсації у звітному турі були гравці “Олександрії”, які втратили нічию на останніх хвилинах матчу проти “Динамо” – 2:4. Артур Миктишин та Андрій Андрейчук увійшли у гру по ходу другого тайму. Поразка відкинула “містян” у зону плей-аут – тепер команда наших земляків посідає тринадцяту сходинку.

СК “Дніпро-1” (Дніпро) – “Металіст 1925” (Харків) – 1:0
Володимир Адамюк (Д-1) та Вадим Червак (М1925) відіграли весь матч.

Неоднозначним і з присмаком скандалу видався матч між “Дніпро-1” та “Металістом 1925”. Ще б пак, адже навіть при наявності VAR харків’янам не призначили очевидний пенальті, а дніпряни перемоги з мінімальним рахунком 1:0. Обидва наші захисники Володимир Адамюк та Вадим Червак провели всі 90 хвилин за свої команди. “Дніпро-1” продовжує впевнено крокувати угору по турнірній таблиці – “спорктлубівці” ділять вже сьому-восьму сходинки разом з полтавською “Ворсклою”. Натомість “Металіст 1925” опустився на де’вяту позицію.

Чемпіонат юнацьких команд U-19. 9 тур
“Кривбас” U-19 (Кривий Ріг) – “Рух” U-19 (Львів) – 2:2
Денис Шайда (
Р) увійшов у гру на 65-ій хвилині.

Доволі несподівано втратив очки у чемпіонаті U-19 “Рух” – львів’яни за участі Дениса Шайди розписали мирову з однолітками з “Кривбасу” (2:2). “Рух” продовжує перебувати на третій сходинці змагань, втім, відставання від лідера “Шахтаря” збільшилось до чотирьох пунктів.

“Верес” U-19 (Рівне) – “ЛНЗ” U-19 (Черкаси) – 3:0
Павло Багрій (
В) увійшов у гру на 59-ій хвилині і на 86-ій хвилині відзначився голом.

Вдруге поспіль роль “джокера” приміряв нападник “Вереса” Павло Багрій. Цього разу вихованець СДЮСШОР “Прикарпаття” відзначився у воротах черкаського “ЛНЗ”, допомігши своїй команді перемогти – 3:0. “Вересівці” продовжують підійматись у турнірній таблиці і зараз посідають сьомий рядок.

ФК “Минай” U-19 – “Оболонь” U-19 (Київ) – 1:2
Віталій Рожко (
ФКМ) вийшов у стартовому складі і був замінений на 78-ій хвилині.

Юніори “Миная” недалеко втекли від своїх старших партнерів – зазнавши поразки від однолітків зі столичної “Оболоні” (1:2), “лиси” опустились на предостанню сходинку чемпіонату U-19. У складі господарів Віталій Рожко з’явився у “старті” і був замінений наприкінці гри.

“Динамо” U-19 (Київ)  ФК “Олександрія” U-19 – 2:1 
Владислав Калин (Д) увійшов у гру на 69-ій хвилині. 

Столичне “Динамо” продовжило серію без поразок – цього разу кияни вдома обіграли “Олександрію” (2:1). Півзахисник господарів Владислав Калин увійшов у гру в середині другого тайму. “Динамо” й надалі продовжує гонитву за лідером “Шахтарем” і зберегло відставання в один заліковий пункт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *