Василь Француз та Микола Квасний – у символічній збірній 11-го туру першого етапу

Футбол

Sport Arena називає символічну збірну чергового ігрового вікенду Першої ліги. За підсумками 11-го туру чемпіонату, в якому “Прикарпаття-ЗСУ” вдома розійшлося миром з тернопільською “Нивою” (0:0), до числа найкращих гравців туру вперше у поточному сезоні увійшов 27-річний центральний захисник “зелено-жовтих” Василь Француз, для якого це перше подібне визнання у цьому сезоні.

Натомість до символічної збірної за версією сайту Footboom знову потрапив 23-річний правий фулбек івано-франківської команди Дмитро Шинкаренко, якого вже обирали до одинадцятки кращих після 5-го і 9-го турів чемпіонату.

В команді туру за версією Sport Arena ще один наш представник – Микола Квасний з “Агробізнеса”.

Центральний захисник – Василь Француз (Прикарпаття)
Топовий матч від оборонця івано-франківців, який виконав величезні обсяги робіт у протистоянні з найбільш небезпечними атакувальними гравцями Ниви. Француз напрочуд сильно відіграв один в один, практично нічого не дозволивши Галадею, виграв багато єдиноборств і практично не помилявся при передачах. Кращим матч міг би стати хіба що тільки в тому випадку, якби одне з підключень Василя до чужих воріт закінчилося результативно, – зазначає Sport Arena.

Лівий захисник – Микола Квасний (Агробізнес)

У харків’ян підібрані яскраві флангові футболісти – швидкісні, технічні, схильні до ігрової ініціативи. Тим не менш, що стосується лівого флангу захисту, Агробізнес зумів створити гідну опозицію Металісту. Квасний, якого відзначаємо від імені всієї захисної ланки волочищан, вдало зіграв проти своїх суперників, долучався до атак і зробив внесок у важливу виїзну команду своєї команди. Агробізнес тепер – на третьому місці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *