Дмитро Шинкаренко – у символічних збірних 14-го туру першого етапу

Футбол

За підсумками 14-го туру чемпіонату, в якому “Прикарпаття-ЗСУ” здобуло гостьову перемогу над “Хустом” (2:1), фланговий захисник івано-франківської команди Дмитро Шинкаренко був відзначений спортивними сайтами, які висвітлюють змагання Першої ліги.

Автор другого забитого м’яча увійшов до символічних збірних за версією сайтів Sport Arena і  Footboom. Відзначимо, що це вже третє подібне визнання для 23-річного футболіста “Прикарпаття”, якого вже обирали до одинадцятки кращих після 5-го і 9-го турів. Окрім цього, Sport Arena визначила Андрія Хому найкращим нападником у групі “А”. 

Також відзначимо потрапляння в команду кращих туру Тараса Саківа з львівських “Карпат”.

Правий захисник – Дмитро Шинкаренко (Прикарпаття)
Правий латераль прикарпатців знову провів досить яскравий матч. На Закарпатті Шинкаренко забив переможний м’яч у ворота ФК Хуст, замкнувши простріл Сьомки на порожній кут воріт, але, попри два удари по воротах господарів, Дмитро більше відзначився в підіграші. Численні сольні проходи з подачами, переконлива гра на всій протяжності флангу, а також багато відпрацював на відбираннях і перехопленнях, – зазначає Sport Arena.

Лівий захисник – Тарас Саків (Карпати)

За відсутності дискваліфікованого Сухаря Саків зайняв його місце ліворуч у захисті та створив хороший дует із Костенком. На пару вони взяли участь у багатьох гострих атаках. Саме Тарас, до речі, в дебюті матчу хорошою фланговою подачею доставив м’яча на голову Ігорю Алвесу Невесу, який відкрив рахунок. Також Саків непогано виконував стандарти під ліву ногу, зокрема, ледве не забив сам прямим ударом зі штрафного. Словом, у тренерського штабу тепер є аргументи для вибору на цій позиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *