Артем Михайлюк – арбітр матчу “Прикарпаття-ЗСУ” – “Металіст”

Футбол

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 16-го туру групи “А” чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття-ЗСУ” – “Металіст”, який відбудеться найближчої п’ятниці, 10 листопада, на стадіоні “Рух” в полі судитиме арбітр Артем Михайлюк.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 33-річний рефері з Житомира почав обслуговувати з осені 2020-го року. У матчі за участі івано-франківської команди Михайлюк працюватиме всьоме. У сезоні 2020/21 він відсудив поєдинки “Металіст 1925” – “Прикарпаття” (1:0) і “Прикарпаття” – “Авангард-СК Краматорськ” (3:1), а у сезоні 2021/22 гру “Волинь” – “Прикарпаття” (2:1).

Минулого сезону цей арбітр відпрацював ще на двох виїзних матчах івано-франківців: у Львові “Карпати” – “Прикарпаття” (2:1) і Тернополі “Нива” – “Прикарпаття” (4:0). У п’ятому турі цього чемпіонату житомирянин на стадіоні “Рух” зафіксував розгромну перемогу господарів над “Хустом” (7:0).

А от шляхи “Металіста” з Артемом Михайлюком перетиналися лише одного разу. 6 серпня цей рефері обслуговував гру 2-го туру групи “А” у Волочиську, де місцевий “Агробізнес” здолав харків’ян з рахунком 3:1. Загалом у поточному сезоні Михайлюк отримував призначення на сім матчів Першої ліги і два кубкові поєдинки.

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 16 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Металіст» (Харків)
10 листопада 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 12:30

Арбітр – Артем Михайлюк (Житомир)
Асистенти арбітра – Віктор Аврамчук (Київська обл.), Володимир Бамбурак (Чернівці)
Четвертий арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Юрій Скорейко (Чернівці)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *