Вікторія Даньчак – MVP матчу в Суперлізі

Волейбол

24 листопада СК “Прометей” зустрічався з “Галичанкою-ЗУНУ, яка наразі замикає турнірну таблицю чемпіонату України. Незважаючи на це, наші спортсменки відповідально поставилися до матчу та зрештою здобули впевнену перемогу.

Іван Петков порівняно з попереднім поєдинком проти “Буковинки” використав ротацію. Так, на майданчику з’явилися спортсменки, яких рідно можна побачити у старті — Маргарита Гейко та Вікторія Олійник.

Варто віддати належне волейболісткам “Галичанки” за сміливий волейбол, який приносив результат (5:4). Вони прогнозовано ризикували на подачах, через що відзначилися не одним ейсом. Зокрема Марина Мірчева даним ігровим елементом заробила два бали в першому відрізку. 

Втім, все ж давався взнаки індивідуальний клас гравчинь. Чимало в тернополянок було технічних помилок на прийомі, а що робити з фріболом чинні чемпіонки України добре усвідомлюють. Загалом же диригентка “Прометея” нікого з нападниць передачами не обділяла: Вікторія Даньчак, Меліса Бюкмен, Діана Мелюшкина і Маргарита Гейко почергово набирали очки — 13:25.

Наступна партія розпочалася з тотальної переваги “Прометея” (0:6). Людмила Чорненька взяла тайм-аут, аби трохи збити темп візаві. Ця пауза спрацювала, хоч і ненадовго. Знову відзначаємо подачу представниць Тернополя — цього разу Марії Риболовлєвої (7:11). Затишшя з нашого боку сітки тривало недовго: підопічні Івана Петкова набирали оберти з кожним розіграшем і закінчили сет черговим розгромом — 11:25.

Чотирма ейсами поспіль відзначилася Меліса Бюкмен на старті третьої партії. Забезпечивши собі комфортний гандикап, “червоно-білі” спокійно довели зустріч до власної звитяги — 16:25.

“Галичанка-ЗУНУ” — СК “Прометей” 0-3 (13:25, 11:25, 16:25)

Стартовий склад “Галичанки-ЗУНУ”: Мірчева (9), Голод (к) (1), Попович (4), Риболовлєва (9), Степура (5), Кімак (1), Самусенко (л). На заміну виходили: Тарнавський-Лис, Овчаренко (1), Джима (1).

Стартовий склад СК “Прометей”: Гейко (11), Даньчак (17), Маєвська (8), Мелюшкина (6), Олійник (4), Бюкмен (13), Нємцева (л), Васильєва (л).

ВК “Прометей”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *