Людмила Лузан – в топ-100 лідерів України у 2023 році

Інші Олімпійські види ТОП

“Українська правда” опублікувала перший за 23 роки свого існування список лідерів України УП-100.

Цей проєкт відрізняється від інших рейтингів, що визначають заможність чи впливовість. Бо на перше місце ставиться така важлива риса людського характеру як лідерство. 

Журі оцінювало учасників рейтингу за наступними критеріями:

  • внесок у перемогу й розбудову української державності,
  • вплив на суспільно-політичні процеси,
  • лідерство та доброчесність.

Відзначаємо місце в сотні нашої видатної спортсменки Людмили Лузан.

“Людмила – справжній приклад визначеності, міцної волі та непохитної віри у власні сили. Розпочавши свій спортивний шлях змалку, вона пройшла жорсткі труднощі, долала перешкоди та неодноразово підтверджувала свою виняткову вдачу.

Ця витривала й енергійна дівчина сміливо перевершувала саму себе. Вона спробувала свої сили в багатьох дисциплінах та інших видах спорту, після травми в гімнастиці не опустила руки й довела, що її справжня стихія – веслування на каное. Цей вид спорту став її справжнім покликанням і визначив її долю.

Спортсменка робила неймовірні зусилля, щоб розвиватися, ставати кращою та завжди бути на вершині. Людмила тренується не жаліючи себе і не відчуваючи втоми. Відповідальність, дисципліна та професіоналізм стали ключовими властивостями її особистості.

Завдяки своїй винятковій майстерності, наполегливості та величезним старанням Людмила вписала своє ім’я в історію українського та світового спорту й надихає молодих спортсменів.

Лузан стала незмінним символом перемоги, волі та незламності. Її величний шлях у спорті нагадує нам, що, незалежно від труднощів, ми можемо досягти всього, що запам’ятовується назавжди”.
Юрій Чебан, український веслувальник-каноїст, дворазовий олімпійський чемпіон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *