Назар Швед: “Робитимемо все для того, щоб перше місце за нами закріпилось протягом цілого чемпіонату”

Футзал

Універсал НФК «Ураган» Назар Швед відповів на декілька питань клубній пресслужбі напередодні 13-го туру Vbet Eкстра-ліги.

– Вітаю! 13-й тур Екстра-ліги, позаду 10 зіграних матчів “ураганівців”. Який настрій у Назара Шведа та чи задоволений результатом команди у турнірній таблиці?

– Настрій позитивний, як і перед кожною грою, по іншому бути не може. Ставимо собі за мету вигравати кожну гру. Щодо результатів команди — звісно ж задоволений, адже знаходимось на першій сходинці у турнірній таблиці та робитимемо все для того, щоб це місце за нами закріпилось протягом цілого чемпіонату.

– Два тури поспіль ви у символічній збірній Екстра-ліги. Це очікувано, оскільки за результатами зіграного 11-го та 12-го туру ви зробили 3 гольові передачі та зуміли відзначитись забитим мʼячем у ворота суперника. Яка мотивація у вас та які цілі ставите на сезон особисто для себе?

– Завжди приємно реалізовувати у грі бажані моменти та згодом потрапляти у символічну збірну туру, але без товаришів по команді та спільним зусиллям, я б туди не потрапив. Ціль у мене одна, думаю, як і в кожного з нашої команди — стати чемпіоном України та гарно показати власні вміння в Лізі Чемпіонів.

– Що скажете про команду “in.IT” та яке налаштування “драконів” на завтрашню гру?

– Особисто для мене, всі команди у чемпіонаті сильні. «in.IT» хорошого рівня команда, яка показує гарну гру. Налаштовуємося як і на кожний поєдинок — з повною концентрацією та з новими силами.

– Цього сезону Ви вперше отримали виклик до Національної збірної України, а також вдало йдуть клубні справи. Яку оцінку можете дати собі за цей відрізок сезону?

– Радий виклику в Національну збірну, а також тому, як команда вдало грає в Екстра-лізі. Кожного дня працюю над собою та стараюсь максимально видаватися в іграх, щоб моїм результатом були задоволені. А оцінку потрібно, щоб тренер давав!

-Як вихованець клубної Академії, яку пораду ви можете дати юним футзалістам, які тільки починають свій шлях?

– Успіх приходить до тих, хто його прагне! Якщо ви почали займатися футзалом, то поставте собі за мету стати професійним футзалістом. А щоб ваша мрія здійснилася — необхідно приходити на тренування, багато працювати й отримувати щодня задоволення від гри. Тільки за такої умови у майбутньому на вас обовʼязково чекає бажаний результат.

– Сьогодні на тренуванні побував ваш перший тренер, Володимир Сапуга. Які враження від зустрічі та чи були якісь настанови для вас?

– Звісно, було дуже приємно зустрітись з Володимиром Михайловичем. Адже це людина, яка зробила вагомий вклад у мою футзальну кар’єру. Поспілкувались душевно. Так, побажав мені продовжувати в тому ж дусі, не зупинятись і здобувати багато перемог.

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *