Двоє гравців прикарпатських клубів у збірній півріччя ААФУ

Футбол

Sport Arena назвала список 33-ох найкращих футболістів півріччя чемпіонату ААФУ.

До списку найкращих увійшли і двоє футболістів прикарпатських клубів – півзахисник Іван Сондей з городенківського “Пробою” та нападник “ФАПФ” Ігор Неледва.

Іван Сондей • НК Пробій (Городенка)
ЧУ: 6 матчів ‒ 5 голів, 1 асист

Велика прикрість для футбольного Прикарпаття, що такі майстри, як Сондей, Волошинович, Борисевич дещо раніше, ніж могли б, завершили виступи за головний професіональний клуб області. Зате Пробій в їхніх особах отримав хороше посилення, відразу ж у дебютному сезоні заявивши про себе як про претендента на плей-офф. У цьому плані варто відзначити Сондея. Гравець зі школою Динамо та Дніпра, учасник єврокубків із донецьким Олімпіком, Іван робить різницю на аматорському рівні завдяки швидкісному дриблінгу, підступному удару та вмінню прорватися крізь різні формати захисту суперників.

Ігор Неледва • ФАПФ (Івано-Франківськ)
ЧУ: 11 матчів ‒ 6 голів, 1 асист

Серед відкриттів змагань – 20-річний Неледва. Вихованець футболу Харківщини свого часу стукав у двері ФК Минай і харківського Металіста, а зараз добре розкрився в ФАПФі. Гравець відрізняється результативністю та непогано комбінує. Багато з м’ячів, забитих Ігорем, були виконані зі складних положень, в оточенні чи під тиском суперників. Загалом, молодий склад ФАПФ забиває не багато – більше, ніж до половини голів своєї команди безпосередньо причетний Неледва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *