Кубок Західної ліги з гри Бочча провели у Франківську

Інші

Впродовж двох днів, 02-03 грудня 2023 р., у м. Івано-Франківську на базі Івано-Франківського ВСП фахового коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України ( легкоатлетичний манеж) відбувся «Кубок Західної Ліги з гри боча – 2023 р.» для спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату.

Призери та переможці отримали грамоти та медалі від Івано-Франківського міського центру “Інваспорт”, а також призи від Івано-Франківської ОВА.

За підсумками змагань у загальнокомандному заліку першість здобула команда з м. Києва та перехідний Кубок Західної Ліги з гри боча, друге місце здобула команда з Рівного, третє місце – команда Волині!

Власне саме 03 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей із інвалідністю, який покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя, акцентує увагу суспільства на перевагах, яких отримує для участі людей з інвалідністю у політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

Бажаємо всім людям з інвалідністю витримки, оптимізму, здоров`я, можливості втілити в реальність свої плани та задуми!

Департамент молодіжної політики та спорту 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *