ФАПФ U-14: підсумки першого півріччя сезону 23/24

Футбол

ФАПФ продовжує підбивати підсумки першої половини сезону 2023/2024. На черзі — результати команди U-14.

Підготовка до нового сезону для вихованців Івана Легкого розпочалась із участі у 10-му відкритому обласному турнірі з футболу пам’яті Богдана Дебенка. На змаганнях «зелено-жовті» зайняли 7 місце. Перед початком чемпіонатів ДЮФЛІФО та ДЮФЛУ гравці ФАПФ провели також декілька товариських поєдинків — успішних та не дуже.

Сезон гравці ФАПФ U-14 розпочали із матчу чемпіонату об‘єднаної Вищої ліги ДЮФЛУ. Загалом «зелено-жовті» у першому півріччі провели 11 поєдинків. На їхньому рахунку 1 перемога та 1 нічия, у 9 іграх франківці зазнали поразок.

Паралельно, окремі вихованці Івана Легкого боролись за очки ДЮФЛІФО. У цих змаганнях в одну команду об’єднались дві вікові категорії ФАПФ – U-14 та U-13. Загалом «зелено-жовті» провели 5 матчів, здобувши 1 перемогу та 2 нічиї. За ними 4 сходинка у турнірній таблиці.

На завершення першої половини сезону гравці ФАПФ U-14 провели традиційний матч проти батьків та здобули «срібло» турніру «Зимовий Кубок» на підтримку ЗСУ.

«Для хлопців і для мене як для тренера, це був дебют в ДЮФЛУ. Впродовж першого півріччя, насамперед, планували набратися досвіду в поєдинках проти сильних команд та на кожну гру виходити і старатися здобути максимальний результат, показуючи змістовну гру. На жаль, із набором очок не дуже склалося, але будемо працювати, щоб весною було краще.

Найцікавіші матчі чемпіонату ДЮФЛУ – це дербі проти франківських команд (в одному дербі перемогли, в іншому — програли). Цього року ДЮФЛУ була об’єднана двома лігами (Вища та Еліт), тому рівень суперників був справді дуже високий і команди швидко показували нам, над чим треба працювати.

На мою думку, всі хлопці набралися ігрового досвіду і виросли у плані футболу, когось окремо виділяти не стану. Щодо другого півріччя, то у планах добре підготуватися під час міжсезоння, постаратися взяти більше очків і достойніше виглядати у матчах із хорошими командами. Також чекаємо на проведення відбору і сповідаємось на якісне підсилення команди», – підсумував Іван Легкий.

ФАПФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *