Чемпіонат області: анонс матчів 5 туру (+ LIVE)

Футзал

Передноворічний тур Чемпіонату області розпочнеться сьогодні.

Стартує ігрова програма суботи матчем “Руху-Контиліум Груп” та “Ревери”. До звітного поєдинку обидві команди підходять у різному настрої – “рухівці” посеред тижня в супернапруженому матчі кубка обіграли МФК “Калуш” (6:4), тоді як “Ревера” доволі несподівано програли “Соколу” з Угринева та припинили боротьбу в турнірі. Початок зустрічі о 12:00.

Чемпіонат області. 5 тур
30.12.2023 (субота)

12:00 “Рух-Контиліум Груп” Івано-Франківськ – “Ревера” Івано-Франківськ


Другими на майданчик Манежу КФВ вийдуть претенденти на найвищі місця в чемпіонаті області – “Галія” прийматиме “Рибак-АСК”. “Рибаки” поки не знають гіркоти поразок в поточному сезоні обласних змагань, тож зроблять все, щоб продовжити цю серію у матчі проти прямого конкурента. Початок зустрічі о 13:15.

13:15 “Галія” Івано-Франківськ – “Рибак-АСК” Ямниця


Завершать ігровий день “Ураган-2-КФВ” та коломийські “Вовки”. Станом на сьогодні майбуні суперники є сусідами по турнірній таблиці – в обох команд по три очки і шоста-сьома позиції ліги. Тож перемога в особистій грі дозволить відірватись від конкурента та піднятись у таблиці. Матч розпочнеться о 14:30.

14:30 “Ураган-2-КФВ” Івано-Франківськ – “Вовки” Коломия


Залючний матч не лише туру, а й всього 2023-го року пройде у Городенці в неділю. Саме там зійдуться “Пробій” та “Варатик”. Що цікаво, ці ж команди посеред тижня змагались у Кубку області і тоді впевнену перемогу святкували господарі – 7:2. А от чи зможуть коломияни зробити висновки після кубкової поразки та нав’язати боротьбу фаворитам дізнаємось вже 31-го грудня о 13:00.

Чемпіонат області. 5 тур
31.12.2023 (неділя)

13:00 “Пробій” Городенка – “Варатик” Коломия

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *