Офіційно: два футболісти поповнили ряди “Благо-Юності”

Футбол

Лідер Чемпіонату області оголосив про двох новачків.

Відтепер честь команди Василя Малика захищатимуть ексголкіпер “Калуша” та “Прикарпаття” Роман Герич, а також нападник аматорського ФК “Фенікс” з Підмонастиря Роман Гнатів.

Коротка довідка:
Роман Герич
Дата народження: 03.12.1996
Амплуа: воротар
Попередні клуби: ФК Скала (Моршин), ФК Скала (Стрий), Верес (Рівне), ФК Калуш, Балкани Зоря, ФК Львів, Сокіл, Епіцентр, Прикарпаття (Івано-Франківськ).

Роман Герич є вихованцем львівського футболу, зокрема академії футболу ФК “Скала” (Моршин), за який виступав у чемпіонатах ДЮФЛУ. Згодом Роман став гравцем основної команди “Скали”, за яку зіграв 31 матч у Другій і Першій лізі ПФЛ, а після цього відточував майстерність у командах “Львів”, “Калуш”, “Балкани” (Друга ліга), “Сокіл” (Дуліби), “Епіцентр” (Дунаївці) та “Авангард” (Жидачів) на аматорському рівні.

Взимку 2022 року Роман став гравцем івано-франківсього «Прикарпаття», де провів останні два роки й відіграв 22 матчі, 6 з яких «сухі». У сезоні 2023/2024 у футболці івано-франківців голкіпер зіграв 8 матчів (675 хвилин) після чого став вільним агентом, якого й підписала команда «Blago-Юність» й за котру він вже встиг відіграти 3 поєдинки.

Роман Гнатів
Дата народження:
27-07-1996
Амплуа: нападник
Попередні клуби: ФК Демня-Фенікс, ФК Фенікс, «Газовик» Комарно

Роман Гнатів для нашої команди є не зовсім «новачком», адже ще у серпні минулого року був у нас на перегляді й відіграв за Blago-Юність товариський поєдинок проти «Гарди», де оформив дубль. А ще, 11 вересня брав участь у товариському матчі проти донецького «Шахтаря», який відбувся на «Арені Львів».

Варто також зазначити, що в дебютному для себе матчі проти «ЛСТМ 536» на Меморіалі Ернеста Юста, Роман вже відзначився забитим м’ячем за нашу команду в якості офіційного гравця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *