Наші профі. Закордон: “Етнікос” Ігоря Худобяка залишає вищий дивізіон

Футбол

“Етнікос” Ігоря Худобяка вже офіційно оформив виліт з чемпіонату Кіпру і серія без перемог “Спарти Б” – про це в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Кіпру. Плей-аут (7-12 місця). 30 тур
“Докса” (Катокопія) – “Етнікос” (Ахна) – 2:1
Ігор Худобяк (Е) вийшов у стартовому складі і був замінений на 89-ій хвилині.

Фатальним видався 30-й тур чемпіонату Кіпру для “Етнікоса”, що в гостях поступився “Доксі” – 1:2. Ігор Худобяк був замінений наприкінці поєдинку. Поразка прямому конкуренту у боротьбі за збереження прописки не залишила шансів для “Етнікоса”, який за два тури до завершення сезону вже офіційно понизиться у класі.

Чемпіонат Чехії. Національна футбольна ліга. 28 тур
“Спарта Б” (Прага)  ФК “Опава” – 1:2
Вадим Червак (С) не потрапив до заявки на матч.

Серія без перемог празької “Спарти Б” налічує вже чотири поєдинки. Після трьох нічиїх “спартанці” вдома без участі Вадима Червака поступились “Опаві” – 1:2. Невдача відкинула “Спарту” на п’яту позицію НФЛ, а відставання від медальної зони складає три залікові пункти.

Чемпіонат Угорщини. Другий дивізіон. 36 тур
“ЕТО Дьйор” – “ІІІ. Керюлеті” (Будапешт) – 7:0
Артур Микитишин (ІІІ) увійшов у гру на 66-ій хвилині.

Розгромної поразки в другому дивізіону Угорщини зазнав “ІІІ. Керюлеті”, що в гостях був розбитий “ЕТО Дьйор” – 0:7. Артур Микитишин з’явився на полі всередині другого тайму. Поразка опустила столичний клуб на останню позицію чемпіонату, збільшивши відставання від “рятівного” сімнадцятого місця до чотирьох очок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *