«Нива» Тернопіль – «Прикарпаття-ЗСУ»: пряма трансляція

Футбол

Сьогодні, 23 лютого, “Прикарпаття” проведе свій четвертий зимовий спаринг під час підготовки до весяної частини сезону. Суперником стане тернопільська “Нива”. Контрольний матч пройде у Львові на штучному полі стадіону “Сокіл”, початок о 14:00. Онлайн-трансляція на ютуб-каналі тернополян.

Наприкінці першого тижня навчально-тренувальних зборів прикарпатці вдома мінімально перемогли аматорський “Дністер” із Заліщиків – 1:0. А далі в рамках закарпатського НТЗ переграли першолігові “Хуст” (3:0) та “Агробізнес” (1:0). Натомість “Нива” провела вже п’ять зимових спарингів – з аматорськими “Дністром” (3:0) і “Благо-Юністю” (2:2), друголіговою “Скалою 1911” (4:2), прем’єрліговим “Минаєм” (0:1) та першоліговою “Вікторією” (0:2).

Нагадаємо, що у групі “А” Першої ліги прикарпатці мінімально поступились у Тернополі, пропустивши єдиний м’яч на останніх хвилинах – 0:1, а гра в Івано-Франківську заверщилася без забитих м’ячів – 0:0. Навесні “Прикарпаття” гратиме у Чемпіонській групі, а “Нива” змагатиметься у групі “Вибування”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *