У Франківську пройшов турнір з волейболу серед священників

Волейбол ТОП

У вівторок, 5 березня, у приміщенні Івано-Франківського коледжу фізичного виховання відбувся турнір із волейболу між священнослужителями УГКЦ. Спортивний захід був присвячений вшануванню пам’яті владики Миколи Сімкайла, єпископа Коломийсько-Чернівецької Єпархії УГКЦ.

У змаганнях взяли участь 6 команд, кожна з яких представила свою єпархію, серед них Івано-Франківська архієпархія, Львівська архієпархія, Тернопільсько-Зборівська архієпархія, Коломийська єпархія, Стрийська єпархія та Сокальсько-Жовківська єпархія, повідомляє Івано-Франківська архієпархія УГКЦ.

Організатором спортивних змагань став Івано-Франківський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” у співпраці з Івано-Франківською архієпархією УГКЦ.

“Як всі добре пригадують, Владика Микола Сімкайло дуже любив спорт і заохочував усіх священників до здорового й активного способу життя. Окрім того, щороку отці мали нагоду зустрітися та взяти участь у турнірі з волейболу, настільного тенісу, перетягування каната, а також шахів”, – йдеться в повідомленні.

За результатами змагань перше місце посіла команда Стрийської єпархії, друге місце – команда Коломийської єпархії, а третє — Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *