Юрій Іванишин: “Сподіваюсь, що вболівальники отримали задоволення від футзального шоу”

Футзал

Головний тренер команди ІФФКФВ Юрій Іванишин поділився емоціями після здобуття такої важливої перемоги.

– Які емоції відчували після фінального свистка?

– Дякуючи ЗСУ ми маємо можливість переживати ці неймовірні емоції, займатися улюбленою справою, їхати на європейську арену та показувати всьому світу, всій Європі нашу українську незламність.

Емоції, які ми переживали після фінального свистка не передати словами. Зібрався цілий зал підтримати нашу команду, вболівальники, студенти нашого коледжу, хочемо їм за це подякувати, за таку палку підтримку. Надіюсь, що щирість та відданість гравців вболівальники відчули та отримали задоволення від футзального шоу.

– Фінальна гра на вашу думку вдалась? Як оціните гру команди?

– Непросто було захистити титул Чемпіона України серед студентських команд ЗВО. Тим паче, цьогоріч «фінал восьми» був значно вищий рівнем, де в кожній команді були представники з команд Екстра-ліги. Вважаю, що свято футзалу вдалося.

Хочу подякувати суперникам за це протистояння. Було нелегко, скажу, що «Енергетичне» дербі вдалося. В цій грі характерів ми були трішки сильніше та в результаті здобули перемогу з рахунком 3:2.

Принагідно, хочу подякувати нашим партнерам, які долучились до прийому «Фіналу восьми». Велика частина фінансової допомоги була надана НФК «Ураган» за що щиро дякуємо. Також, вагомий внесок у перемогу внесли тренери хлопців у командах, яких вони грають, викладачі коледжу, які працювали з хлопцями на практичних та теоретичних заняттях. Разом ми це зробили, здобули чемпіонство!

НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *