“Вікторія” – “Прикарпаття-ЗСУ”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У суботу, 13 квітня, матч у Сумах закриє програму четвертого туру групи “Чемпіонська”. На стадіоні “Ювілейний” місцева “Вікторія” прийматиме івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ”. За протоколом безпеки воєнного стану гра пройде без глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 13:30 на YouTube-каналі ПФЛ.

Старт весняної частини сезону обидві команди аж ніяк не можуть занести собі до активу, адже у попередніх трьох матчах зуміли набрати лише по одному очку. Івано-франківці вдома з однаковим рахунком 0:1 мінімально поступилися “Інгульцю” і “Лівому берегу”, котрі ведуть боротьбу за вихід в УПЛ, а між цими іграми у Києві зіграли внічию з ФСК “Маріуполем” (1:1).

Вікторія” три свої весняні поєдинки провела на визді, де зуміла поділити очки з “Агробізнесом” (0:0), а у Львові та Кам’янець-Подільському сумчани зазнали двох поразок – від лідера і четвертої команди чемпіонської групи – “Карпат” (0:1) та “Епіцентра” (1:3) відповідно.

Це буде перший офіційний матч суперників, які познайомилися між собою лише нещодавно – 1 березня на штучному полі “Хет-трик Арени” у контрольному матчі “Прикарпаття” перемогло “Вікторію” – 3:0. Відзначимо, що на “Ювілейному” не зможуть допомогти своїм командам по два дискваліфіковані гравці: Сасовський і Шаврін – у сумчан та Хома і Тітаєвський  у гостей. Як завершиться дебютна гра у протистоянні обох колективів – дізнаємось у суботу…

Чемпіонат України. Перша ліга. Група “Чемпіонська”. 4 тур
«Вікторія» (Суми) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ)

13 квітня 2024 року. Суми, стадіон “Ювілейний” – 13:30
Арбітр: П.Децюк (Чернігів). Асистенти арбітра: М.Кузьменко (Київська обл.), Ю.Вашкевич (Чернігів).
4-й арбітр: А.Андрусяк (Суми). Спостерігач арбітражу: М.Родіоненко (Київська обл.).


Вікторія – Прикарпаття. Дебютна зустріч команд у Першій лізі. Протистояння восьмої та десятої команд групи. Вікторія в минулому турі в гостях поступилася Епіцентру, перервавши свій затяжний безгольовий серіал. Перемога ще зберігатиме шанси команді Анатолія Безсмертного поборотися за місце у зоні перехідних ігор з клубами УПЛ. У минулому турі Прикарпаття вдома поступилося Лівому берегу. Перемога може дозволи команді з Івано-Франківська залишити турнірне дно групи, – зазначає офіційний сайт ПФЛ.

Для сумчан це дебютний домашній матч у весняній частині сезону. Поки що підопічні Безсмертного набрали всього один заліковий пункт і такі результати не можуть радувати вболівальників колектива, який взимку суттєво підсилився. Головна проблема “Вікторії” – гра в атаці. У минулому турі нарешті перервалася безгольова серія команди, яка тривала 388 хвилин. Проте, це не допомогло набрати очки у Кам’янці-Подільському. “Прикарпаття” також не перемагає навесні, але матч проти “Лівого берега” засвідчив, що підопічні Рипана прогресують. Івано-франківці змогли нав’язати боротьбу грізному супернику і могли навіть відібрати очки. Поки що мовчить головний бомбардир Першої ліги Андрій Хома. Можливо, саме у суботу він нарешті зможе забити? – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 2:0. Безгольова серія “Вікторії, що тривала 387 хвилин, – позаду. Франківець Андрій Хома, що з 12 голами є найкращим бомбардиром турніру, не забиває три тури поспіль. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *