Які спортивні події заплановано у світі на квітень 2024 року

Інші

Цьогоріч, шанувальники різних видів спорту мали змогу побачити та оцінити безліч цікавих подій. Серед них були, як знакові футбольні матчі за місце у Євро-24, так і, наприклад бій Усика з Ф’юрі. Але, 2024 рік тільки почався, тому слід очікувати й інших великих змагань. Зокрема, вже у квітні планується кілька важливих змагань та турнірів, які можуть зацікавити багатьох людей. Але, якщо потрібно відволіктися від буденних справ, можна отримати бонус VIP Casino, завдяки якому гра у слоти буде більш економною. 

ТОП-5 подій, які варто побачити

Шанувальники автоперегонів постійно відстежують результати улюблених пілотів та команд. Тож, у квітні планується відразу два етапи Формули 1, які проходитимуть у Японії (7 числа) та Китаї (21 числа). Також, буде цікаво ознайомитися з іншими подіями:

  • Великі забіги у межах “Бостонського” та “Лондонського” марафонів (15 та 21 квітня);
  • За перше місце у світі, з 3 по 25 квітня, у Торонто змагатимуться шахісти;
  • А, 24 – 28 числа в Італії очікується чоловіче змагання зі спортивної гімнастики у межах чемпіонату Європи. 

Є гарні новини і для поціновувачів змішаних єдиноборств. Зокрема, в ніч з 13 на 14 квітня, у Лас-Вегасі (США, Невада) відбудеться турнір UFC 300. Достеменно відомо, що одним з головних боїв буде поєдинок між А.Перейрою та Д.Хіллом. 

Що відомо за ключовими подіями

Щодо цього сезону Формули-1, загалом він включає 24 гонки у різних локаціях. Старт перегонів відбувся у Бахрейні ще 2 березня, а закінчення планується на початок грудня 2024 року. 7 квітня перегони відбудуться на трасі Судзука (Японія), а 21 числа – на міжнародному автодромі Шанхаю (Китай).

При цьому, шанувальники UFC 300 матимуть змогу побачити приголомшливі двобої на трьох кардах. Сюди увійдуть вже анонсовані змагання між жінками та чоловіками. На ранньому етапі буде 4 поєдинки, у Prelims – 4 та у головному – 5. Цікаво, що відповідний захід стане вже 31 в історії турніру. 

І насамкінець, щодо Бостонського марафону, який стартує 15 квітня у Бостоні (США, Массачусетс). За рахунком, це буде вже 128-й подібний захід. До того ж у цьому забігу братиме участь 30 тисяч людей. Цікаво, що реєстрацію на цей пробіг було розпочато ще у середині вересня 2023 року і, відповідна кількість учасників набралась за чотири дні. Серед інших цікавинок, у марафоні Бостону братимуть участь бігуни з 28 країн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *