Успіхи калушан на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування

Інші

Понад 500 спортсменів з різних куточків країни взяли участь у чемпіонаті України зі спортивного орієнтування, який відбувався з 27 по 29 жовтня в Ужгороді.

Змагались на трьох дистанціях: коротка, довга і спринт. Традиційно успішно виступили калушани. Так, абсолютною чемпіонкою України стала Каріна Бойсюк, яка виграла всі три дистанції у групі дівчат до 14 років. Чемпіоном серед хлопців до 14 років на довгій дистанції став Олександр Балашовець; на короткій він виборов бронзу. А Олександр Федоровський на довгій здобув срібло, а у спринті – бронзу.

Серед юніорів (Ч20,Ж20) чемпіонами України на дистанції спринт стали Максим Барчук та Ольга Єнкало. Також Максим має срібло на короткій дистанціі, а Ольга – срібло на довгій. Євгенія Магас здобула срібло у спринті і бронзу на короткій дистанції у віковій групі Д16, а Зоряна Смик була другою на короткій дистанції серед дівчат до 18років.

Серед хлопчиків до 12років Михайло Єнкало здобув срібло на довгій дистанції, поступившись переможцю всього 7 секунд. У цій групі змагались аж 65 учасників. Вікторія Баранівська була третьою на довгій дистанції. За крок до п’єдесталу пошани опинився Назар Прокопів (Ч12), який на двох дистанціях посів 4 місце, та Марта Долинка (Д12) на довгій дистанції теж виявилась четвертою.

Спортсмени займаються у тренерів відділення спортивного орієнтування ДЮСШ Калуської міської ради Галини Строчук та Миколи Якимечка. Олександр Кецик, підопічний іншого тренера – Олександра Козачинського, був третім на короткій та довгій дистанціях.

Також у групі Ч45 вдало виступили наші ветерани: Олег Вінницький і Микола Якимечко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *