Петро Шотурма: “Кожен з гравців старався викластись на повну”

Пряма мова Футзал

Капітан збірної України Петро Шотурма підбив підсумки турніру у Литві.

– Петре Миколайовичу, у мене є для Вас новина: це був Ваш 99-ий матч у футболці національної збірної України. Як Вам це відчуття? Які Ваші очікування перед сотим матчем?
– Чесно, несподівано, тому що не підводив статистику ніколи. Мені здається, що це дуже важкий період був, тому що не кожному вдається такі матчі відіграти. Тому, я дуже радий. Я радий, що мені дозволило здоров’я і поменше було травм, і я хочу побажати усім, хто зараз у збірній – дійти до цих цифр, а може вийти й за 100, і 130, і повибивати рекорди. Тому я дуже радий, сподіваюсь, що 100-ий матч ми вже проведемо на чемпіонаті світу!

– Як Вам загалом турнір, сподобався? Суперники?
– Загалом, максимально був чудовий турнір! З першого матчу ми пробували награвати нові зв’язки в четвірках. Кожен з гравців старався викластись на повну, тому що це вже такий, заключний турнір, перед чемпіонатом світу. Мені здається, що якщо пройтись по матчах, то дуже достойно ми виглядали, і я б сказав, що навіть з бразильцями – ми обговорювали з тренером – то по грі, ми нічим не поступались, там моментами… Я думаю, що цей турнір піде тільки на користь. Від нього ми візьмем тільки найкращі якості, які нам треба в майбутньому.

АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *