Наші профі. ПФЛ: переможна хода “Карпат”

Футбол

Огляд виступів наших футболістів в ПФЛ.

Перша ліга. Група “Чемпіонська”. 4 тур
“Лівий берег” (Київ) – “Карпати” (Львів) – 0:1
Тарас Саків (К) відіграв весь матч і на 87-ій хвилині отримав попередження. Михайло Хромей (К) не потрапив до заявки на матч

Львівські “Карпати” продовжують перемагати у групі “Чемпіонська” Першої ліги. Цього разу львів’яни в центральній грі обіграли столичний “Лівий берег” – 1:0. Тарас Саків провів повний матч, тоді як Михайло Хромей не потрапив до заявки “зелено-білих”. “Карпати” й надалі очолюють турнірну таблицю групи, зберігши восьмиочковий гандикап над петровським “Інгульцем”.

СК “Полтава” – “Агробізнес” (Волочиськ) – 2:1
Микола Квасний (А) відіграв весь матч. Роман Кузьмин (А) увійшов у гру на 73-ій хвилині. Дмитро Шостак (А) увійшов у гру на 83-ій хвилині.

Невдалим видався вояж волочиського “Агробізнесу” до Полтави – поразка 1:2. Микола Квасний зіграв всі 90 хвилин, тоді як Роман Кузьмин та Дмитро Шостак з’явились по ходу другого тайму. Невдача відкинула “Агробізнес” на сьому позиції групи “Чемпіонська”.

Перша ліга. Група “Вибування”. 4 тур
“Поділля” (Хмельницький) – 
“Металург” (Запоріжжя) – 3:1
Іван Оробець (П)
 відіграв весь матч. Максим Куліш (П) вийшов у стартовому складі і був замінений на 72-ій хвилині.

Хмельницьке “Поділля” вдома обіграло запорізький “Металург”. Обидва наші земляки Іван Оробець та Максим Куліш вийшли з перших хвилини у складі подолян. “Поділля” піднялось на другу сходинку групи “Вибування” за підсумками вихідних.

“Нива” (Тернопіль) – ФК “Чернігів-ШВСМ” (Чернігів) – 0:0
Віталій Жупанський (Н) 
залишився на лві для запасних.

Віталій Жупанський знову поза грою, а “Нива” розписала “нулі” з “Чернігів-ШВСМ” – 0:0. Тернополяни після 4-го туру втратили одну позицію і зараз перебувають на третьому рядку гурпи “Вибування”.

“Буковина” (Чернівці) – “Гірник-Спорт” (Горішні Плавні) – 1:1
Андрій Андрейчук (Б) увійшов у гру на 57-ій хвилині.

Вдруге поспіль не може перемогти чернівецька “Буковина” Андрія Андрейчука. На вихідних буковинці не змогли зламати опір “Гірника-Спорт” – 1:1. Наш земляк увійшов у гру в середині другої половини зустрічі. Буковинці попри втрату очок й надалі очолюють турнірні перегони, втім, перевага над “Поділлям”, що йде другим, складає всього один бал.

ФК “Хуст” – “Кремінь” (Кременчук) – 1:0
Владислав Марій (Х) залишився на лві для запасних.

Півзахисник Владислав Марій все ще очікує на свій шанс дебютувати у складі ФК “Хуст”. У переможному матчі “містян” проти “Кременя” (1:0) прикарпатський футболіст спостерігав за грою з лави для запасних. “Хуст”, святкувавши свою четверту перемогу у чотирьох матчах, зберіг за собою п’яту сходинку таблиці.

“Металіст” (Харків) – “Діназ” (Вишгород) – 2:0
Віталій Федорів (М) увійшов у гру на 61-ій хвилині.

Вперше у матчі “Металіста” навесні взяв участь оборонець Володимир Федорів. Вихованець ВПУ-21 допоміг харків’янам обіграти “Діназ” (2:0) та закріпитись на шостій позиції групи “Вибування”.

Друга ліга
23 тур

“Кремінь-2” (Кременчук) – “Рух-2” (Львів) – 1:1
Денис Хмельовський (Р-2) увійшов у гру на 69-ій хвилині.

24 тур
“Рух-2” (Львів) – “Чайка” (Петропавлівська Борщагівка) – 0:3
Денис Хмельовський (Р-2) відіграв весь матч.

У Другій лізі протягом тижня відбулись одразу два тури, тож деякі команди провели по два матчі, а деякі по одному та отримали технічні перемоги над “Металургом-2”. Футболісти “Руху-2” зіграли двічі і здобули лише одне очко – нічия з дублерами “Кременя” (1:2) та поразка від “Чайки” (0:3). В гостьовій грі “рухівець” Денис Хмельовський з’явився на полі в середині другого тайму, тоді як в домашній відіграв всі 90 хвилин. “Рух-2” попри не надто вдалі результати зумів залишитись на дев’ятій сходинці Другої ліги.

23 тур
“Реал Фарма” (Одеса) – ПФК “Звягель” – 0:3
Богдан Оринчак (З) увійшов у гру на 65-ій хвилині.

24 тур
ПФК “Звягель” 
– “Металург-2” (Запоріжжя) – +:-

Вперше навесні у складі “Звягеля” з’явився Богдан Оринчак. Прикарпатський півзахисник відновився після пошкодження і взяв участь у переможній грі “містян” проти “Реал Фарми” (3:0). “Звягель” завдяки двом перемогам (над “Реалом Фармою” та технічною над “Металургом-2”), зрівнявся за очками з лідером “ЮКСА” – тепер в обох колективів по 50 залікових пунктів.

23 тур
“Локомотив” (Київ) – “Скала 1911” (Стрий) – 2:0
Іван Пастух (С1911) відіграв весь матч. Андрій Боднарук (С1911) не потрапив до заявки на матч.

24 тур
“Скала 1911” (Стрий) – “Кремінь-2” (Кременчук) – 2:0
Іван Пастух (С1911) відіграв весь матч. Андрій Боднарук (С1911) не потрапив до заявки на матч.

Одну звитягу у двох матчах святкувала стрийська “Скала 1911”. Спочатку команда Михайла Басараба в столиці поступилась “Локомотиву” (0:2), а згодом вдома сповна відігралась на дублерах “Кременя” (4:0). В обох матчах Іван Пастух відіграв всі 90 хвилин, тоді як Андрій Боднарук не потрапляв до заявки стриян. “Скала 1911” опустилась на шосту сходинку і фактично вибула із боротьби за нагороди сезону.

23 тур
“Металург-2” (Запоріжжя) – “Карпати-2” (Львів) – -:+

24 тур
“Карпати-2” (Львів) – ФК “Тростянець” – 1:0
Віталій Катрич (К-2) відіграв весь матч. Дмитро Рожко (К-2) залишився на лві для запасних. Володимир Савчин (К-2) не потрапив до заявки на матч.

Шість очок протягом тижня здобули дублери “Карпат”. І якщо “Металург-2” львів’яни обіграли “технічно”, то у грі з “Тростянцем” все вирішив один забитий м’яч – 1:0. З трьох наших краян у складі “зелено-білиз” на поле виходив лише Віталій Катрич, що провів весь матч. “Карпати-2” зробили два кроки угору і зараз перебувають на п’ятій позиції таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *