Наші профі. Жінки: “Ворскла” тримає курс на чемпіонство

Футбол

Огляд вихідних для прикарпатських футболісток.

Жінки. Вища ліга
Група 1 (1-6 місце). 3 тур
ЖФК “Колос” Ковалівка – ЖФК “Кривбас” Кривий Ріг – 2:1
Вікторія Остапів (Ко) вийшла у стартовому складі, на 7-ій хвилині відзначилась голом і була замінена на 83-ій хвилині. Мар’яна Іванишин (Ко) вийшла у стартовому складі і була замінена на 69-ій хвилині. Даяна Семків (Кр) відіграла весь матч і на 61-ій хвилині реалізувала пенальті. 

Центральний матч туру Вищої ліги відбувся у Ковалівці, де місцевий “Колос” зумів здолати криворізький “Кривбас” – 2:1. Усі троє наших землячок взяли участь у матчі, а Вікторія Остапів та Даяна Семків відзначились забитими м’ячами. Домашня звитяга дозволила “Колосу” втримати за собою третю позицію чемпіонату, скоротивши відставання від “Кривбасу”, який йде другим, до трьох очок.

Відеоогляд матчу (гол Остапів з 3:09, гол Семків з 7:09):

ЖФК “Металіст 1925” Харків – ЖФК “Шахтар” Донецьк – 3:0
Любов Мохнач (Ш) відіграла весь матч і на 29-ій хвилині отримала попередження. Оксана Геник (Ш) увійшла у гру на 77-ій хвилині..

Донецький “Шахтар” зазнав поразки у матчі претендентів на нагороди – донеччанки в гостях поступились “Металісту 1925” (0:3). У складі гостей Любов Мохнач відіграла всі 90 хвилин, тоді як Оксана Геник з’явилась на полі під завісу матчу. Де-факто, поразка поставила хрест на надіях “шахтарівок” поборотись за медалі – наразі команда посідає п’яту позицію, а відставання від “Колоса”, що йде третім, збільшилось до 12 пунктів.

ЖФК “Ворскла” Полтава – “Ладомир” Володимир – 6:0
Роксолана Кравчук (В) вийшла у стартовому складі, на 36-ій хвилині відзначилась голом і була замінена на 65-ій хвилині. Вероніка Андрухів (В) вийшла у стартовому складі, на 44-ій хвилині відзначилась голом і була замінена на 46-ій хвилині.

Полтавська “Ворскла” продовжує штампувати перемоги. Цього разу під каток “ворсклянок” потрапили футболістки “Ладомира” – 6:0. До перемоги господарок долучились і прикарпатські гравчині Вероніка Андрухів та Роксолана Кравчук, в активі яких по одному влучному удару. “Ворскла” й надалі є лідером Вищої ліги, відірвавшись від найближчого переслідувача “Кривбасу” на три пункти.

Пряма трансляція матчу (гол Карвчук з 45:29, гол Андрухів з 53:55):

Група 2 (7-12 місце). 3 тур
ЖФК “Динамо” Київ – ФК “Маріуполь” – 8:0
Леся Словак (Д) не потарпила до заявки на матч.

Столичне “Динамо” без участі прикарпатської півзахисниці Лесі Словак розгромило “Маріуполь” – 8:0. “Динамівки” за підсумком туру піднялись на сьому сходинку турнірної таблиці.

“ЕМС-Поділля” Вінниця – ЖФК “Дніпро-1” Дніпро – 2:1
Світлана Маліборська (Д-1)
 відіграла весь матч. Вікторія Серемчук (Д-1) залишилась на лаві для запасних.

Поразки у матчі сусідів по турнірній таблиці зазнали футболістки “Дніпра-1”, які в гостях програли “ЕМС-Поділлю” – 1:2. Голкіперка Світлана Маліборська традиційно зіграла весь матч, тоді як Вікторія Серемчук спостерігала за грою з лави для запасних. “Дніпро-1” після ігрових вихідних ділить восьму-дев’яту сходинки з вищезгаданим “ЕМС-Поділлям”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *