20 квітня стартує турнір з міні-футболу серед ветеранів 50+

Футбол

20 квітня стартує турнір з міні-футболу серед ветеранських команд Івано-Франківської області вікової категорії 50+. У змаганнях беруть участь ФК “Микуличин”, ФК “Коломия”, “Легіон” Майдан, ФК “Надвірна” та ФК “Старуня”. Турнір проводиться з метою подальшого розвитку та популяризації ветеранського міні-футболу в області, виявлення переможця та призерів турніру.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна асоціація футболу. Безпосереднє проведення змагань покладається на Комітет з проведення змагань, Комітет ветеранів, Комітет арбітрів “ІФАФ” та районні асоціації футболу.

Змагання проводяться за модифікованими (спрощеними) Правилами гри з міні-футболу (м’яч футзальний), без накопичення порушень.

Склад команди: 14 гравців, 1 тренер-представник. Всього 15 чоловік. Безпосередньо у грі приймає участь 5 гравців (4 польові гравці і воротар). При проведенні матчів турніру у рапорт арбітра вносять прізвища 14 футболістів.

У ході матчів дозволяється проведення зворотніх замін. Футболіст, внесений до рапорту арбітра матчу, вважається учасником гри. Тривалість матчу складає 2 тайми по 15 хвилин кожен. Якщо кольори форми команд співпадають, то змінює форму команда-господар.

Пропонуємо Вашій увазі Регламент про проведення та Календар турніру з міні-футболу серед ветеранських команд Івано-Франківської області (1974 р.н. і старші) сезону 2024 року: Регламент про проведення змагань

КАЛЕНДАР ТУРНІРУ

20 квітня (субота), стадіон с. Делятин

10:00 :: ФК “Микуличин” – ФК “Надвірна”

10:45 :: ФК “Коломия – “Легіон” Майдан

11:30 :: ФК “Микуличин” – ФК “Старуня”

12:15 :: ФК “Надвірна” – “Легіон” Майдан

13:00 :: ФК “Старуня” – ФК “Коломия”

27 квітня (субота), стадіон м. Івано-Франківськ

10:00 :: ФК “Микуличин” – “Легіон” Майдан

10:45 :: ФК “Старуня” – ФК “Надвірна”

11:30 :: ФК “Коломия” – ФК “Микуличин”

12:15 :: ФК “Старуня” – “Легіон” Майдан

13:00 :: ФК “Надвірна” – ФК “Коломия”

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *