Дівоча команда “ДЮСШ №3 – Спортивний ліцей” зіграє у фінальній частині ЧУ U-13

Футбол

В Україні завершився попередній етап Чемпіонату України з футболу серед дівочих команд до 13 років сезону 2023/2024 років (8 х 8).

Вперше матчі чемпіонат України відбуваються за новою системою та схемою “осінь-весна”. Стартувало у чемпіонаті 25 колективів з усієї України. Змагання проходили у два етапи. Тривалість матчу – два тайми по 25 хвилин кожен.


Попередній етап: учасники були розподілені на групи за територіальним принципом та грали за коловою системою у одне коло. Переможці груп та команди, що посіли другі місця, потрапили до другого групового етапу та сформували дві групи (А і Б) по чотири колективи.

За підсумками виступів у групі А, до фінального етапу замагань потрапили представники СК «Ладомир» (м.Володимир) та «ДЮСШ №3 – Спортивний ліцей» (м. Івано-Франківськ). 

У групі Б кращими командами, які здобули право змагатися за призові місця у чемпіонаті стали дві столичні команди «ОФКІП-Динамо» (м. Київ) та ДЮСШ «Поділ» (м. Київ).


Фінальний етап – м. Львів, 08-10 травня 2024

У фінальному етапі зіграють чотири кращі команди. Відповідно до календаря команди формують дві півфінальні пари, переможці яких зустрінуться у фінальному матчі, а переможені зіграють за третє місце.

Півфінал 1
08.05 – 12:00
 – 1 місце Групи А – 2 місце Групи Б
СК «Ладомир» м. Володимир – ДЮСШ «Поділ» м. Київ

Півфінал 2
08.05 – 13:00 – 1 місце Групи Б – 2 місце Групи А
«ОФКІП-Динамо» м. Київ – «ДЮСШ №3 – Спортивний ліцей» м. Івано-Франківськ

Матч за 3 місце
10.05
 – 10:00 – переможений півфіналу 1 – переможений півфіналу 2
Фінал
10.05 – 11:00 – переможець півфіналу 1 – переможець півфіналу 2

Жіночий футбол України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *