“Лівий берег” – “Прикарпаття-ЗСУ”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У п’ятницю, 10 травня, трьома поєдинками стартує програма восьмого туру чемпіонату Першої ліги. На столичному стадіоні “Арена Лівий берег” третя команда групи “Чемпіонська” прийматиме п’яту: “Лівий берег” зіграє з івано-франківським “Прикарпаттям-ЗСУ”. Пряму трансляцію дивіться о 15:30 на YouTube-каналі ПФЛ.

Минулого тижня обидві команди відсвяткували перемоги. “Лівий берег” нарешті перервав свою триматчеву безвиграшну серію і завдяки гостьовій перемозі над “Агробізнесом” (2:0) забезпечив собі участь у стикових матчах за вихід в УПЛ. До цього підопічні Віталія Первака зазнали двох домашніх поразок – від львівських “Карпат” (0:1) і “Кудрівки-Ниви” (1:2), а на виїзді розійшлися миром з “Епіцентром” (1:1).

Натомість івано-франківці у чотирьох матчах весняної частини тричі перемагали: у гостях – “Вікторію” (1:0) та вдома – “Полтаву” (3:1) і “Маріуполь” (1:0) тиждень тому. А от у шостому турі “Прикарпаття” у Петровому зазнало прикрої поразки від “Інгульця” (0:4). “Зелено-жовті” вперше піднялися на п’яте місце, а два голи Андрія Хоми дозволили йому повернутися в лідери найкращих бомбардирів чемпіонату.

П’ятнична гра буде лише другою в історії очних протистоянь суперників, які познайомилися між собою цього сезону. Трохи більше місяця тому в Івано-Франківську все вирішив один гол: на 69-й хвилині Руслан Дедух прямим ударом зі штрафного закрутив у ближній кут – 0:1. 

Хоча наприкінці першого тайму м’яч таки побував у сітці воріт гостей після удару головою Стадніка, але арбітр не зафіксував гол через певний фол в атаці. Який саме – важко сказати… Тож мінімальну перемогу відсвяткувала столична команда. Як буде цього разу – дізнаємось вже сьогодні по обіді.

Чемпіонат України. Перша ліга. Група “Чемпіонська”. 8 тур
«Лівий берег» (Київ) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) 

10 травня 2024 року. Київська обл., “Арена Лівий берег” – 15:30
Арбітриня: Л.Тельбух (Дніпро). Асистенти арбітрині: Ю.Зоренко (Житомир), Д.Каморніков (Донецька обл.).
4-й арбітр: Д.Осауленко (Полтава). Спостерігач арбітражу: Є.Котенко (Суми).


Лівий берег – Прикарпаття.  Лівий берег після гостьової перемоги над Агробізнесом залишився на третьому місці в групі. Підопічні Віталія Первака разі перемоги можуть здобути право на перехідні матчі з клубом УПЛ. Київська команда забила найбільше голів серед усіх учасників чемпіонату – 53 м’ячі. Прикарпаття в минулому турі на своєму полі перемогло Маріуполь і піднялося на п’яте місце. Підопічним Олега Рипана перемога може допомогти залишитися у першій п’ятірці команд групи, – анонсує офіційний сайт ПФЛ.

Завершилася безвиграшна клубна рекордна серія “Лівого Берега”, яка тривала в чемпіонаті три гри: нічия та дві поразки. Підопічні Первака у Волочиську все ж дотиснули “Агробізнес”, хоча легко їм не було. Спрацювали заміни тренерського штабу. Проте, кияни все ж не грають так, як звикли вболівальники. Особливо це стосується атаки, але навіть попри це команда гарантувала собі участь у плей-оф. “Прикарпаття” завдяки голу Хоми обіграло “Маріуполя” і з останнього місця піднялося відразу на п’яте. Це була перша перемога “Прикарпаття” над приазовцями у Першій лізі – у четвертій грі. У Івано-Франківську підопічні Рипана змогли нав’язати боротьби киянам, але чи вийде це на виїзді? Дискваліфікованих гравців на цей матч в обох команд немає, – зазначає UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 2:0. У минулому турі “Лівий берег” вперше виграв за останніх чотирьох матчах (2:0 у “Агробізнесу”). Прямо протилежні результати на цьому відрізку у франківців: три перемоги при одній поразці. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *