“Студінка” зіграє з командою ПФЛ

Футбол

У чемпіонатах областей та професійних лігах футбольної України виникли певні перерви між матчами. Тому окремі клуби вирішили із користю використати цей час.

Зокрема ФК “Студінка”, у неділю, 12 травня проведе благодійний матч на підтримку ЗСУ із відомим клубом Другої ліги — “Скалою 1911”. Початок матчу — 15:30

Розповідає Інформатор

Як повідомляє пресслужба ФК “Студінка”, у зв’язку із непарною кількістю учасників у змаганнях Першості Івано-Франківської області із футболу, футбольний клуб із Студінки пропускає тур обласної Першості. Тренерський штаб запланував на 12 травня проведення благодійного матчу на підтримку ЗСУ.

Футбольний клуб із Студінки із відповідальністю поставився до вибору суперника. Ним став футбольний клуб “Скала 1911” зі Стрия (Львівщина), яку тренує відомий прикарпатський тренер, родом із м. Долина – Михайло Басараб.

У ексклюзивному коментарі нашому виданню, тренер “Скали 1911” Михайло Басараб заявив, що через зняття із змагань ФК “Металург-2” стрийська команда вимушено пропускає тур у Другій лізі. Тому тренерський штаб “Скали 1911”, прийняв запрошення тренера ФК “Студінка” Володимира Магаса зіграти благодійний матч на підтримку Збройних Сил України, що пройде у с. Студінка вже в цю неділю.

“Статус благодійного матчу на допомогу ЗСУ – це дуже гарна ініціатива. Я дуже тішуся, що в нашому краю є такі люди як Любомир Скульський та Володимир Магас, які підтримують розвиток футболу у мальовничій Студінці. Для нас честь долучитися до цієї ініціативи, а особливо в такий непростий період для нашої держави. Окрема подяка за організацію та всебічну підтримку Руслану Богдановичу Цюперу. Тим паче, я приїжджаю в не чуже для мене село”, – поділився Михайло Басараб

Матч заплановано на неділю, 12 травня. Початок – 15:30.

ФК “Cкала 1911” – футбольний клуб із м. Стрий (Львівщина), що виступає у Другій Лізі України. Після 23 турів займає 6 місце у турнірній таблиці Другої ліги України.

ФК “Студінка” – футбольний клуб із с. Студінка, що виступає у Першості Івано-Франківської області з футболу. Після 17 зіграних турів займає 9 позицію у турнірній таблиці Першості області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *