День заснування ПФЛ. Звернення президента Олександра Каденка

Футбол

26 років тому була створена  ПФЛ України.

Шановні друзі!
У цей день 1996 року керівництво вітчизняного футболу та представники професіональних клубів країни  заснували організацію, на плечі якої лягла турбота про всеукраїнські футбольні змагання за їх участю. Поява Професіональної футбольної ліги була вимогою часу. А список учасників змагань за всі роки існування ПФЛ – наша особлива гордість! Саме в змаганнях під егідою ПФЛ довгий час гартували майстерність клуби-учасники єврокубків, гравці збірних команд України, майстри тренерського цеху. І зараз ПФЛ, проводячи змаганння в двох лігах, є важливою складовою українського футболу!

Нині, в дні, коли вже три місяці триває героїчна оборона України в боротьбі з рашистськими загарбниками, вітчизняний футбол об’єднаний у спільній роботі задля перемоги нашої вітчизни. Чимало гравців, співробітників та  керівників клубів зі змагань ПФЛ перейшли в ряди Збройних сил України та територіальної оборони і зі зброєю в руках обороняючи батьківщину та роблять свій посильний внесок у волонтерську роботу, підтримку ЗСУ та тероборони, щоб наблизити момент перемоги України.

Віримо, що вже скоро Україна буде святкувати перемогу, адже наша держава — найкраща, наші люди — непереможні та об’єднані в своєму патріотизмі, а демократичне суспільство світу єдине в підтримці України.
Віримо, що зовсім скоро  футбольні змагання знову стануть віддушиною для українців, як це було до війни. Тож, вітаючи футбольну спільноту України з 26-річчям ПФЛ України, ми бажаємо нам усім якнайшвидшої перемоги та відновлення чемпіонатів України з усіх видів спорту!

З повагою та побажанням перемоги,
президент Професіональної футбольної ліги України

Олександр Каденко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *