“Прикарпаття-ЗСУ” – “Вікторія”. Анонс матчу та пряма трансляція

Футбол

У суботу, 18 травня, матч в Івано-Франківську відкриє програму дев’ятого туру групи “Чемпіонська”. На стадіоні “Рух” місцеве “Прикарпаття-ЗСУ” прийматиме сумську “Вікторію”. За протоколом безпеки воєнного стану гра пройде без глядачів. Пряму трансляцію дивіться о 12:00 на YouTube-каналі ПФЛ.

Між собою зійдуться сусіди по турнірній таблиці: шоста команда випереджає сьому всього на один заліковий бал. Тож на вболівальників очікує традиційно принциповий “матч за 6 очок”. Після чотирьох поспіль поразок “Вікторія” далі не програвала, здобувши 5 очок у трьох домашніх іграх: перемога над “Агробізнесом” (1:0) і дві нічиї – з “Карпатами” (0:0) та “Епіцентром” (1:1).

Івано-франківці у п’яти крайніх поєдинках весняної частини тричі перемогли: у гостях – “Вікторію” (1:0), вдома – “Полтаву” (3:1) і “Маріуполь” (1:0), а ще у двох виїзних матчах зазнали прикрої поразки від “Інгульця” (0:4) і розійшлися миром з “Лівим берегом” (1:1) тиждень тому. 

Суботня гра буде лише другою в історії очних протистоянь суперників, які познайомилися між собою цього сезону. Трохи більше місяця тому на сумському стадіоні “Ювілейний” все вирішив єдиний м’яч, забитий на 11-й хвилині. Після пасу Василя Цюцюри вихід сам-на-сам холоднокровно реалізував Олег Кос, який відзначився дебютним голом у футболці “Прикарпаття” – 0:1.


Нагадаємо, що тоді 13 квітня через кілька повітряних тривог, з усіма накладками та перервами, команди зіграли найдовший поєдинок у Першій лізі – офіційно гра тривала 4 години та 45 хвилин. Як буде цього разу в Івано-Франківську – дізнаємось вже завтра по обіді…

Чемпіонат України. Перша ліга. Група “Чемпіонська”. 9 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Вікторія» (Суми)

18 травня 2024 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 12:00
Арбітр: В.Запрутняк (Вінниця). Асистенти арбітра: Д.Подвальний, К.Хіміченко (обидва – Київська обл.).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: В.Лисакевич (Харків).


Прикарпаття – Вікторія. Шоста команда групи прийматиме сьому. Між суперниками відстань в один заліковий пункт, тому у випадку перемоги сумчани зможуть обійти свого конкурента. “Прикарпаття” у минулому турі відібрало очки у “Лівого берега”. Таким чином, підопічні Рипана два тури поспіль не втрачають очки і у них ще залишаються шанси фінішувати на п’ятому місці. “Вікторія” три тури поспіль не програє і це хороший результат для команда, яка провалила першу половину весняної частини сезону. Нічиї проти “Карпат” та “Епіцентру” підопічні Безсмертного можуть занести собі до активу. У Сумах мінімально перемогло “Прикарпаття”. Чи зможе “Вікторія” реабілітуватися і виграти на виїзді? Дискваліфікованих в обох команд немає, – анонсує UA-Футбол.

Прогноз FootBoom: 1:0. У минулому турі франківці “відзначили” ювілей – 130-й раз зіграли внічию в першій лізі. Сумчани навесні більше одного м’яча не забивають. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *