Офіційно: Дмитро Шинкаренко і Гліб Попчук залишили “Прикарпаття-ЗСУ”

Футбол

По завершенні футбольного сезону 2023/24 у складі “Прикарпаття-ЗСУ” відбулися перші кадрові зміни. В останній день весни за обопільною згодою сторін припинено співпрацю з 24-річним захисником Дмитром Шинкаренком і 23-річним оборонцем Глібом Попчуком. Обидва футболісти залишають івано-франківську команду в якості “вільних агентів”.

Дмитро Шинкаренко (26.01.2000) народився у Маріуполі Донецької області. Вихованець ДЮСШ “Маріуполь” і ДВУФК (м. Дніпро), за які виступав у чемпіонатах ДЮФЛУ. Починаючи з сезону 2017/18 років, грав за юнацьку та молодіжну команду “приазовців” у чемпіонатах України U-19 та U-21. У Першій лізі дебютував у вересні 2020-го у складі краматорського “Авангарда”. Далі півтора сезони захищав кольори “Гірника-Спорту”, а взимку 2023-го став гравцем “Прикарпаття”.

У футболці івано-франківського клубу фланговий захисник зіграв 34 матчі і забив 6 голів. Минулого сезону Шинкаренко чотири рази потрапляв до одинадцятки кращих у Першій лізі, а також увійшов до символічних збірних першого півріччя чемпіонату за версією сайтів Sport Arena і Footboom.

Гліб Попчук (11.10.2000) народився у Кривому Розі Дніпропетровської області. Вихованець клубної академії “Кривбасу” влітку 2018-го дебютував у Другій лізі у складі криворізького “Гірника”, а у сезоні-2020/21 зіграв 9 матчів за відновлений “Кривбас”. Після чого виступав в оренді у херсонському “Кристалі”, а наприкінці вересня 2022-го залишив “Кривбас” за взаємною згодою сторін.

У лютому 2023-го року Попчук приєднався до івано-франківської команди. За півтора сезони у футболці “Прикарпаття” фланговий оборонець взяв участь у 29 матчах, на його рахунку – 2 результативні передачі і 5 попереджень.

Керівництво МФК “Прикарпаття”, тренерський штаб, партнери по команді та вболівальники щиро вдячні цим гравцям за співпрацю, тож бажають міцного здоров’я, спортивного довголіття та успіхів у подальшій ігровій кар’єрі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *